Κορυφή του παγόβουνου, η εξάρθρωση πολυμελούς εγκληματική οργάνωση για παράνομη εισαγωγή, διακίνηση κι εμπορία όπλων-πυρομαχικών στην Κρήτη

Μας κίνησε την περιέργεια και στρέψαμε το βλέμμα μας προς την Κρήτη και αυτά που διαπιστώνουμε "δεν τα χωράει μέσου ανθρώπου νους"  όπως μας είπαν.

Η παράνομη εισαγωγή, διακίνηση και εμπορία όπλων στην Κρήτη, είναι τόσο οργανωμένη που στηρίζει την οικονομία τριών (στην ουσία ενός) μεγάλων επιχειρηματιών, που με την σειρά τους στηρίζουν την οικονομία της Κρήτης.

Έτσι εξασφαλίζουν τη μέγιστη στήριξη και κάλυψη.

Η συγκεκριμένη τρόικα έχει καταφέρει με τα χρόνια να βάλει παντού δικά της άτομα, έμπιστους, που είναι έτοιμοι ακόμα και να σκοτώσουν.

Από φαροφύλακες και παρατηρητές σε παραθαλάσσια μέρη και λιμένες (Πακιστανούς για 20 ευρώ την ώρα), σε τελωνεία , από Λιμενικές Υπηρεσίες έως Αστυνομικές Υπηρεσίες (έχοντας εξασφαλίσει εκεί τον πλήρη έλεγχο), δουλεύουν σαν μια καλοκουρδισμένη μηχανή για αυτήν ακόμα και ονόματα εισαγγελέων και δικαστών (ανακριτών) που φέρετε να έχουν συστρατευθεί μαζί τους, μας έρχονται ως πληροφορίες, τις οποίες επεξεργαζόμαστε.

Τίποτα από θάλασσα μεριά δεν πλησιάζει τις ακτές της Κρήτης, που να μην ελέγχεται απόλυτα από τους ανθρώπους της Κρητικής Μαφίας. Λιμένες, διαδρομές, σημεία προσωρινής αποθήκευσης (αποθήκες για άλευρα, καύσιμα) κ.α, είναι άρτια οργανωμένα, ελεγχόμενα ώστε να κυλήσουν ομαλά όλες οι εργασίες κάθε φορά.

Κανείς δεν τολμά καν να μιλήσει ή πόσο μάλιστα να ¨κοντράρει¨ το κύκλωμα αυτό, που δεν έχει παρόμοιο προηγούμενο.

Ελέγχεται ακόμα εάν οι τελευταίες εξαρθρώσεις πολυμελών εγκληματικών οργανώσεων για παράνομη εισαγωγή, διακίνηση και εμπορία όπλων και πυρομαχικών στην Κρήτη, είναι για ξεκάρφωμα ήτοι για παραπλάνηση, ότι το θέμα ελέγχεται πλέον στην Κρήτη, ώστε να αποστρέψουν το βλέμμα τους οι Αρχές εδώ στην Αθήνα.

Αξιοσημείωτο ότι , οι πέντε αστυνομικοί που εμπλέκονται στην τελευταία εξάρθρωση δεν ¨ακούστηκε ¨ ότι έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα , όπως γινόταν σε άλλες παρόμοιες υποθέσεις.

Το Εσωτερικών υποθέσεων της Αστυνομίας τα τελευταία χρόνια έχει έδρα εδώ …μας είπαν (μα και αυτοί δε φαίνεται να θέλουν) …πρόσθεσαν.

Θέλοντας να δώσουμε συνεπώς χρόνο στις Αρχές προκειμένου να καθαρίσουν όλο αυτό το πεδίο (δε θέλουμε να τις εκθέσουμε)

..συνεχίζουμε την συγκέντρωση στοιχείων με την βοήθειά σας.

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail