ΘΑ ΑΝΑΤΙΝΑΖΑΝ ΤΗΝ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ ΣΤΗΝ ΑΕΡΑ! Έργο τρομοκρατών και βόμβα μεγάλης ισχύος το πακέτο «θανάτου» στην εισαγγελέα στον Χολαργό – Συναγερμός στην Αντιτρομοκρατική!

Για τρομοκρατική ενέργεια και βόμβα μεγάλη ισχύος κάνουν λόγο αξιωματικής της Αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας για το πακέτο που παρέλαβε δικαστικός λειτουργός στο σπίτι της στον Χολαργό σήμερα το μεσημέρι.

Όπως αποδείχθηκε η 6 φωτοβολίδες που είχαν τοποθετηθεί μέσα σε ένα βιβλίο με κομμένες τις σελίδες του εσωτερικά, περιείχαν άγνωστη μέχρι στιγμής εκρηκτική ύλη. Ο μηχανισμός αποτελείτο από δύο μπαταρίες και καλώδια ενώ μέσα είχαν ρίξει βίδες και ξυραφάκια. Όπως αναφέρουν έμπειροι αξιωματικοί αν είχε ενεργοποιηθεί ο εκρηκτικός μηχανισμός θα προκαλούσε ισχυρότατη έκρηξη με θύματα.

Η εισαγγελέας που παρέλαβε το πακέτο βόμβα είχε ασχοληθεί παλαιότερα με υποθέσεις που αφορούσαν τους Πυρήνες της Φωτιάς. Συγκεκριμένα είχε αναλάβει την υπόθεση της Εύας Στατίρη και μάλιστα είχε απορρίψει το αίτημα αποφυλάκισής της, ενώ είχε επίσης αρνηθεί με βουλευμά της να αλλάξουν οι περιοριστικοί όροι που είχαν επιβληθεί στην Αθηνά Τσάκαλου, μητέρα του Χρήστου και Γεράσιμου Τσάκαλου που βρίσκονται στην ηγετική ομάδα της Συνομωσίας Πυρήνων της Φωτιάς.

Επίσης ως μέλος του συμβουλίου εφετών είχε παραπέμψει σε δίκη τα 69 μέλη της ΧΑ.

Στην Αντιτρομοκρατική υπηρεσία έχει σημάνει συναγερμός.

Νεότερη Παλαιότερη
* * * Δεν επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς προηγούμενη γραπτή άδειας της σελίδας
Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail