Νέα εξέλιξη στην υπόθεση της μικρής Μαρίας - Υπό κράτηση οι γονείς της - Για απαγωγή μιλά ο παππούς της!


Υπό κράτηση είναι οι γονείς της μικρής Μαρίας - Ειρήνης Πρίντεζη, η οποία εξαφανίστηκε την Κυριακή του Πάσχα στην περιοχή του Σκαραμαγκά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι γονείς τελούν υπό κράτηση για παραμέληση ανηλίκου και έκθεση σε κίνδυνο.

Η μικρή Μαρία προσπαθεί να ξεπεράσει το σοκ που πέρασε και θα διανυκτερεύσει σε νοσοκομείο της Αττικής και το αδερφάκι της με άλλα μέλη της οικογένειας.

«Με άφησαν να φύγω»ήταν τα πρώτα λόγια της Μαρίας όταν τη βρήκαν στη λεωφόρο Καβάλας ο λιμενάρχης και οι δύο γυναίκες που το εντόπισαν σχεδόν 4 χιλιόμετρα μακριά από τη μάντρα αυτοκινήτων του παππού της.

Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους έξω από το αστυνομικό τμήμα Χαϊδαρίου, ο παππούς της μικρής Μαρίας δήλωσε πεπεισμένος πως η εξαφάνιση της εγγονής του ήταν απαγωγή και κατήγγειλε πως είναι σχεδόν σίγουρος για το ποιος ευθύνεται! «Το παιδί το πήρε χέρι! Κόβω το κεφάλι μου και θα τον βρώ αυτόν, ξέρω περίπου ποιος είναι»
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail