Iσλαμιστής «αντάρτης» πυροβόλησε ένα 3 μηνών κοριτσάκι μέσα στο καρότσι του…

Sniper εναντίον μωρού….Ένα 3 μηνών κοριτσάκι η Fatima Shaqoul τραυματίστηκε από σφαίρες στην παγιδευμένη από τους ισλαμιστές αντάρτες πόλη Al-Fou’aa μεταφέρει το Al-Manar.Ένας ισλαμιστής τρομοκράτης sniper από τη γειτονική πόλη Binnish στόχευσε τη μικρή καθώς ήταν στο παιδικό καρότσι αλά και τη μητέρα της που τη συνόδευε.

Το περιστατικό συνέβη την Παρασκευή σ΄ένα χωράφι με ελιές κοντά στα σπίτια του χωριού. Το νεογέννητο κορίτσι είναι το μοναδικό παιδί της οικογένειας αφού η οικογένεια ήδη έχει χάσει ένα άλλο παιδί.All news

Ο sniper καιροφυλακτούσε στον ελαιώνα μεταξύ των πόλεων Fou’aa και Binnish.Ο τρομοκράτης παραμένει ατιμώρητος και σύλληπτος για την πράξη του.

Οι σιίτικες πόλεις al-fou’aa και kafraya παραμένουν πάντα αντιστεκόμενες όσο και αποκλεισμένες από τους τρομοκράτες στην επαρχία του Ιντλίμπ.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail