ΦΡΙΚΗ! Ομαδικός ταφός ανακαλύφθηκε στην Παλμύρα. Γεμάτος γυναικόπαιδα αποκεφαλισμένα και ακρωτηριασμένα

Ένα τμήμα των Μονάδων Εθνικής Άμυνας που συμμετείχε στην διασφάλιση της πόλης της Παλμύρας ανακάλυψε έναν ομαδικό τάφο στα ΝΑ περίχωρα της πόλης που περιείχε τα οστά 40 μαρτύρων που εκτελέστηκαν από την Daesh.Έγκλημα πολέμου.

Μια πηγή από την Παλμύρα γνωστοποίησε ότι στρατιώτες του μηχανικού και ομάδες των Μονάδων της Εθνικής Άμυνας ανακάλυψαν έναν ομαδικό τάφο κατά τις επιχειρήσεις αποκατάστασης στη πόλη υπογραμμίζοντας ότι έγινε η ανάσυρση των σωρών των 25 ατόμων εκ των οποίων τα 3 ήταν παιδιά και οι 5 γυναίκες στη συνοικία Massaken Jahiziya.

Πηγή μεταγενέστερη ανέφερε ότι ο αριθμός των σωρών που ανασύρθηκαν από τον ομαδικό τάφο ανέρχεται σε 40 αφού μεταφέρθηκαν και ακόμη 15 που ανήκουν σε παιδιά και γυναίκες.

Κάποια από αυτά τα θύματα είναι αποκεφαλισμένα και άλλα ακρωτηριασμένα από τους τρομοκράτες της Daesh. Η πηγή μεταφέρει ότι τα στελέχη του σώαματος του μηχανικού συνεχίζουν την αποναρκθέτηση και την εξουδετέρωση εκτρηκτικών μηχανισμών υλικό με το οποίο οι ισλαμιστές είχαν παγιδεύσει την αρχαία πόλη.

dimpenews.com
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail