Τι δουλειά έχουν όλοι αυτοί οι «Ευρωπαίοι» πράκτορες στην Ειδομένη που ξεσηκώνουν τους πρόσφυγες;

Ένα περίεργο και συνάμα επικίνδυνο «σκηνικό» για την πατρίδα μας «στήνεται» στην Ειδομένη από την παρουσία δεκάδων «ακτιβιστών¨-«πρακτόρων» οι οποίοι...

Ένα περίεργο και συνάμα επικίνδυνο «σκηνικό» για την πατρίδα μας «στήνεται» στην Ειδομένη από την παρουσία δεκάδων «ακτιβιστών-«πρακτόρων» οι οποίοι ξεσηκώνουν του πρόσφυγες και τους μετανάστες, σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ.

Η ελληνική αστυνομία προέβη σε δύο ακόμη συλλήψεις κοντά στην Ειδομένη την Τετάρτη το βράδυ, ως μέρος των προσπαθειών της για εκδίωξη αγνώστων ατόμων τα οποία «παραπληροφορούν» τους πρόσφυγες στο στρατόπεδο, ανεβάζοντας το συνολικό αριθμό των ξένων κρατουμένων σε επτά.

Οι συλληφθέντες είναι δύο 24χρονοι υπήκοοι Τσεχίας (άνδρας και μια γυναίκα), στην κατοχή των οποίων η αστυνομία ανακάλυψε μικρή ποσότητα κάνναβης και ένα μαχαίρι.

Νωρίτερα, η αστυνομία συνέλαβε τρεις Νορβηγούς (δύο γυναίκες και έναν άνδρα) καθώς και έναν Βρετανό στην κατοχή του οποίου βρέθηκε ένα walkie-talkie μέσα στο αυτοκίνητό του, ενώ ένας Γερμανός υπήκοος συνελήφθη επίσης σήμερα το πρωί για την κατοχή του σπρέι πιπεριού.

Μία δεύτερη Γερμανίδα υπήκοος συνελήφθη την Τρίτη για την κατοχή ενός μαχαιριού και απελευθερώθηκε αφού ορίσθηκε δικάσιμη ημερομηνία για τον Σεπτέμβριο.

Πρόκειται για ένα συρφετό ατόμων ξένης υπηκοότητας κυρίως ευρωπαϊκής, οι οποίοι από ότι διαφαίνεται «ξεσηκώνουν», «παραπληροφορούν» και κυρίως «κατηγορούν» την Ελλάδα και τις αρχές για προσπάθεια εγκλωβισμού των μεταναστών στην χώρα μας.

Οι ελληνικές μυστικές υπηρεσίες έχουν θέσει στο στόχαστρο την δράση αυτών των ατόμων τα οποία ενδεχομένως είτε είναι κατάσκοποι, είτε ενεργούν για λογαριασμό ξένων μυστικών υπηρεσιών, ευρωπαϊκών χωρών και ίσως και της Τουρκίας.

Το πρόβλημα που έχει προκύψει στην χώρα μας από την ανεξέλεγκτη εισβολή τόσων χιλιάδων «αγνώστων» στοιχείων ατόμων είναι η μη δυνατότητα «ταυτοποίησης» τους, κάτι που σημαίνει την ενδεχόμενη δράση πρακτόρων, τζιχαντιστών αλλά και εγκληματιών του κοινού ποινικού δικαίου.

Για αυτό είναι επιτακτική ανάγκη περισσότερο από ποτέ να δημιουργηθεί μια ειδική υπηρεσία ή ακόμη και ξεχωριστό Υπουργείο ασφαλείας, όσο και να αποτελεί «εφιάλτη» για πολλούς για τον έλεγχο της καταστάσεως στην Ελλάδα.

Άλλωστε σε κάτι αντίστοιχο έχουν προβεί όλες οι σοβαρές ευρωπαϊκές χώρες εδώ και μερικούς μήνες μετά τον τρόμο σε Παρίσι και Βρυξέλλες.

Πολλοί ξένοι παράγοντες και χώρες επιθυμούν την δημιουργία χάους στην Ελλάδα για τους δικούς τους σκοπούς, αλλά σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να επιτρέψουμε να διασαλευθεί η τάξη και η σχετική ηρεμία στην χώρα μας.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail