Πληθαίνουν οι φωνές περί νέου δημοψηφίσματος την ώρα που η κυβέρνηση δείχνει στριμωγμένη

Τις φήμες περί νέου δημοψηφίσματος αναζωπυρώνει εκ νέου η εταιρία ανάλυσης Teneo Intelligence, ένα μόλις 24ωρο μετά το πέρας του κρίσιμου Eurgroup για την Ελλάδα.

Η μεγάλη εταιρία που έχει κάνει κατά καιρούς στοχευμένες προβλέψεις αναφορικά με το ελληνικό ζήτημα, επαναφέρει στο φως την πιθανότητα διεξαγωγής νέου δημοψηφίσματος, όπως ακριβώς έγινε και πέρυσι το καλοκαίρι, καθώς εκτιμά ότι αυτή τη φορά είναι πολύ δυσκολότερο να φέρει ο Τσίπρας τα νέα μέτρα στη Βουλή. Στην ανάλυσή της δεν θα μπορούσε να λείπει και η δημοσκοπική κατάρρευση των ποσοστών του κυβερνώντος κόμματος, που πλέον καθίσταται δεύτερο πίσω από την Νέα Δημοκρατία.

Η εταιρία μάλιστα επισημαίνει πως δεν είναι τόσο η ιδεολογία του ΣΥΡΙΖΑ που φέρνει εμπόδιο στο κλείσιμο της συμφωνίας, όσο οι ασφυκτικές πιέσεις που υπάρχουν στην αγορά και η παράλληλα αδυναμία του κόμματος να βρει βουλευτές να στηρίξουν τα σκληρά μέτρα.

prisonplanet
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail