Βρώμικο σχέδιο της Τουρκίας για να σπρώξει τους λαθροεισβολείς σε εξέγερση - ΒΙΝΤΕΟ

Η είδηση του euronews επιχειρείται να περάσει στα ψιλά, κατά τη γνώμη μας όμως αποτελεί την κορυφαία είδηση των τελευταίων ωρών, που σχετίζεται άμεσα με την εθνική ασφάλεια της χώρας...

του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Πληροφορούμαστε λοιπόν ότι το σύνολο των λαθρομεταναστών οι οποίοι επαναπροωθήθηκαν στην Τουρκία από τα Ελληνικά νησιά, δεν κατευθύνθηκαν σε κάποιον καταυλισμό με βάση τα προβλεπόμενα, αλλά στην τουρκική φυλακή του Πεχλιβανκόι, αυστηρά φρουρούμενοι από ενόπλους αστυνομικούς. Πρόκειται για λαθρομετανάστες από το Πακιστάν, την Αίγυπτο, το Αφγανιστάν και το Ιράκ οι οποίοι απελάθηκαν από την Λέσβο, την Παρασκευή, υπό την αμφιλεγόμενη συμφωνία ΕΕ-Τουρκίας για την αναχαίτιση της μαζικής παράνομης μετανάστευσης προς την Ευρώπη.

Η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ σε ρόλο πάντα Ποντίου Πιλάτου αρκέστηκε απλώς στο να καταδικάσει τη συμφωνία.

Αντιλαμβάνεστε τι σημαίνει αυτή η εξέλιξη???
Οι δεκάδες χιλιάδες λαθροεισβολέων που βρίσκονται στα πρόθυρα της εξέγερσης, πληροφορούνται αυτή την εξέλιξη, και έτσι νέα δεδομένα, νέα κλιμάκωση των αντιδράσεων και φυσικά νέες απρόβλεπτες δυσκολίες θα ανακύψουν με τη συνέχιση ακόμη και αυτών των γιαλατζή επαναπροωθήσεων.

Έχουμε λοιπόν μια ύπουλη τακτική από τη μεριά της Τουρκίας, η οποία επιχειρεί να διευκολύνει, σε συνεργασία με τις επικίνδυνες συμμορίες...
κάποιων "αλληλέγγυων" που δρουν ανεξέλεγκτα σε ολόκληρη την επικράτεια, να σπρώξουν τα πράγματα στα άκρα και εν τέλει στην οργάνωση της εξέγερσης των ισλαμιστών εισβολέων, με τους οποίους σκόπιμα και σχεδιασμένα γέμισε τη χώρα.

Δυστυχώς τα πράγματα δεν είναι καλά. Η χώρα μπαίνει σε μεγάλη περιπέτεια και όλα δείχνουν πως δεν υπάρχει πια καμία δυνατότητα ανακοπής. Εδώ που έχουν φτάσει τα πράγματα, οι εξελίξεις είναι πλέον προδιαγεγραμμένες.
Euronews: Στη φυλακή βάζουν οι Τούρκοι τους μετανάστες από την Ελλάδα [βίντεο]
Αυτός ο συρφετός που μάζεψαν εδώ, δεν είναι πρόσφυγες. Είναι φονικά τάγματα εφόδου στη μεγάλη τους πλειοψηφία. Δραπέτες,φυγόστρατοι, δολοφόνοι, αδίστακτοι αποκεφαλιστές. Και οι επιδιώξεις όλων αυτών - πρακτόρων και μυστικών υπηρεσιών - που τους εξωθούν συστηματικά και μεθοδευμένα στην εξέγερση, είναι σκοτεινές, είναι επικίνδυνες, στοχεύουν ευθέως στην εθνική ασφάλεια της χώρας.


Η εικόνα της δήθεν διαχειρίσιμης κατάστασης που προβάλουν, είναι πλασματική και αποπροσανατολιστική. Τίποτε δεν είναι διαχειρίσιμο πλέον, με τον τόπο εκεί έξω να είναι γεμάτος ισλαμιστές, με μυστικές υπηρεσίες και με πράκτορες να αλωνίζουν ασύδοτοι.
Τα πάντα είναι εκτός ελέγχου και το πότε ακριβώς θα καταστούν ανεξέλεγκτα, είναι απλώς θέμα χρόνου και εξαρτάται ακόμη και από τυχαία και απρόβλεπτα γεγονότα.
Εγκληματούμε σε βάρος της χώρας και του εαυτού μας αν συνεχίσουμε να καταπίνουμε αμάσητο το παραμύθι του εφησυχασμού. Το άσχημο σενάριο έχει ήδη απασφαλίσει και ο καθένας μας πρέπει να είναι έτοιμος να το υποδεχτεί, γιατί η κουλτούρα του μίσους και του θανάτου, δε συμψηφίζεται και δεν κατανοεί την αφέλεια των ευκολόπιστων.
Είναι ανεύθυνοι όλοι αυτοί που σπέρνουν έναν πλασματικό εφησυχασμό και δεν προετοιμάζουν τον κόσμο για τα χειρότερα.
Είναι τραγικοί γιατί επιμένουν να δείχνουν μικρά χαμογελαστά "μωρουδέλια" και όχι την πραγματική εικόνα των φανατισμένων με τα μαχαίρια που αποθρασύνονται και συμπεριφέρονται ως στρατός Κατοχής μέσα στην Ελληνική επικράτεια.
Ελπίζω να μην είναι τραγικά ανεύθυνοι και να μην έχουν σχέδιο δράσης και συντονισμού της δράσης του πληθυσμού για την επόμενη μέρα, που όλα δείχνουν πως δεν είναι καθόλου μακριά.




ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail