Έλληνας ψευτοαφυπνισμένος

Της Μελίνας Κονταξή
Ιστορικός - Δρ. Βαλκανικού Πολιτισμού


Αυτός που εξοργίζεται όταν οι ξένοι φωνάζουν τα Σκόπια Μακεδονία αλλά δεν είναι ικανός να απαιτήσει από τις κυβερνήσεις την πολιτική εξουδετέρωση της επιχειρηματολογίας τους και ούτε θεωρεί το Σκοπιανό ζήτημα βασική προτεραιότητα του.

Αυτός που μεταδίδει ότι προπαγανδιστικό βίντεο βρει για τη Συρία αγνοώντας την πραγματικότητα, που επαληθεύεται πολύ εύκολα.

Αυτός που μεταδίδει προπαγάνδα της μουσουλμανικής αδελφότητας περί σιωνιστικών συνομωσιών αλλά αρνείται να δεχτεί Άραβες ισλαμιστές ως πρόσφυγες που αν τους ρωτήσεις, περί σιωνιστικών συνωμοσιών θα μιλήσουν και αυτοί.

Αυτός που θυμώνει σχετικά με το προσφυγικό αλλά δεν κάθεται να σκεφτεί πόσο απλή θα ήταν η επίλυση του θέματος. Απέλαση παράνομων οικονομικών μεταναστών και ισλαμιστών προσφύγων, όπως η συνθήκη της Γενεύης δίνει το δικαίωμα για λόγους εθνικής ασφάλειας. Ισλαμιστές Άραβες επιτέθηκαν σε Γιεζίντι στην Ελλάδα, δεν χρειάζονται και πολλές αποδείξεις για την επικινδυνότητα των ισλαμιστών. 

Ο αριθμός θα κατέβαινε δραματικά, ένα μεγάλο κομμάτι από αυτούς που θα έμεναν, δικαιούται άσυλο στην Ευρώπη και το πρόβλημα θα επιλυόταν. Αλλά ποιος να ασχοληθεί και ποιος να απαιτήσει από την κυβέρνηση να τηρήσει το διεθνές δίκαιο, οι άναρθρες κραυγές σε κάνουν να αισθάνεσαι καλύτερα.

Μάζα που δε άλλαξε καθόλου από το1770 όταν οι τότε Έλληνες περίμεναν τον Μόσκοβο να τους φέρει το σεφέρι. Από την μια οι ψευοαφυπνισμένοι από την άλλη οι ψευτοανθρωπιστές και οι επαγγελματίες αλληλέγγυοι, δεν αμφιβάλλω για τα ερείπια, αμφιβάλλω για το αν θα μπορέσει να υπάρξει σωτηρία και μετά.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail