"Αφορολόγητο" χαρμάνι! Πάνω από 9.000 λαθραία πακέτα τσιγάρων

Η συστηματική έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Πλατείας Δημοκρατίας, οδήγησε στον εντοπισμό και τη σύλληψη γυναικάς, που δραστηριοποιείται στη διακίνηση λαθραίων τσιγάρων και καπνού και την κατάσχεση χιλιάδων αδασμολόγητων πακέτων τσιγάρων.
Πρόκειται για 64χρονη ομογενή, σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του Νόμου Περί Τελωνειακού Κώδικα. 

Ειδικότερα, πρωινές ώρες χθες (27-04-2016), στο κέντρο της πόλης, η συλληφθείσα, κατελήφθη να κατέχει και να διαθέτει προς πώληση (88) πακέτα τσιγάρα και (3) συσκευασίες καπνού, που στο σύνολό τους, δεν έφεραν την προβλεπόμενη ταινία καταβολής φόρου κατανάλωσης καπνού και λοιπών δασμών του Ελληνικού Δημοσίου. 

Ακολούθησε έλεγχος στην οικία της 64χρονης, κατά τον οποίο κατασχέθηκαν επιπλέον, (9.030) λαθραία πακέτα τσιγάρα και (75) επίσης λαθραίες, συσκευασίες καπνού

Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail