Τελικά Αλέξη ούτε ψιψίνες, ούτε μνημόνια σκίζεις. Μόνο ανθρώπους!

Του Στρατή Μαζίδη

«Την έσκισα τη γάτα» είπε αυτάρεσκα και υπερήφανα ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στη συνέντευξή του. Και αυτό αν θέλουμε το πιστεύουμε. 

Το πιθανότερο είναι πως την έσκισε όπως τα μνημόνιο. Εκτός και αν τη χτύπησε κατά λάθος με το αυτοκίνητο έτσι ατζαμής που είναι.

Έδωσε τη μάχη, αισθάνεται υπερήφανος.

Τελικά μόνο ο Τσίπρας κερδίζει μάχες που έχασε και αισθάνεται περηφάνια, αντί να κρύβεται μέσα στο χώμα.

Ο Βαρουφάκης, κάποτε άσετ και τώρα ανόητος, μάλλον είπε την αλήθεια. 

Στα δύσκολα έβρεξες τα παντελόνια σου Αλέξη. Για τη δειλία και την απιστία σου στην Ελλάδα, αντί να σκίσεις τα μνημόνια, έσκισες του Ελληνες. Η πλάκα είναι ότι μετά από σένα, η ΕΕ υπέκυψε στους εκβιασμούς του Ερντογάν και του Κάμερον. 

Ένας πρωθυπουργός που δε φορά γραβάτες, ρίχνει το νερό, εμφανίζεται νευρικός, κουνιέται συνέχεια, τρώει σοκολάτες, το παίζει αδύναμος κι ανθρώπινος ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΛΕΟΝ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΣ λαμβάνοντας τα χειρότερα μέτρα που ελήφθησαν ποτέ και εκθέτοντας τη χώρα σε τέτοιους εθνικούς κινδύνους που μόνο ο Θεός μπορεί να μας σώσει, αλλά γιατί να το κάνει;

Ένας ψυχρός εκτελεστής που δεν μπορεί να σκίσει μερικές τυπωμένες σελίδες, αλλά το κάνει με ευκολία σε ανθρώπινες ψυχές.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail