Βούταγε χρήματα, χρυσαφικά και ηλεκτρονικές συσκευές και έφευγε

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Πύλου, τέσσερις (4) περιπτώσεις διαρρήξεων-κλοπών σε καταστήματα και οικία, σε τοπικές κοινότητες του Δήμου Πύλου-Νέστορος Μεσσηνίας. 

Για τις υποθέσεις αυτές, κατηγορείται ένας (1) 29χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής. 

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της εμπεριστατωμένης αστυνομικής διερεύνησης που διεξήχθη από το Αστυνομικό Τμήμα Πύλου, προέκυψε ότι ο 29χρονος είχε διαπράξει τις ακόλουθες περιπτώσεις διαρρήξεων-κλοπών, σε τοπικές κοινότητες του Δήμου Πύλου-Νέστορος Μεσσηνίας :
  • Την 10/11.4.2011, διέρρηξε κατάστημα ημεδαπού και αφαίρεσε χρήματα.
  • Την 28/29.8.2011, διέρρηξε οικία ημεδαπής και αφαίρεσε, φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή και χρυσαφικά.
  • Την 29.8.2011, διέρρηξε κατάστημα ημεδαπής και αφαίρεσε χρήματα.
  • Την 30.9.2011, διέρρηξε κατάστημα ημεδαπού και αφαίρεσε φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή.
Συνολικά, από την παραπάνω εγκληματική του δράση, είχε αφαιρέσει χρήματα, χρυσαφικά και ηλεκτρονικές συσκευές, που η συνολική τους αξία ανέρχεται στις -5.200- ευρώ, σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες τους. 

Η σχηματισθείσα δικογραφία, θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας.
Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται από το Αστυνομικό Τμήμα Πύλου, για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής του σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail