ΤΟ… PLAN A ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ! Πως θα «χτυπήσει» το προβάδισμα του Κυριάκου Μητσοτάκη στις δημοσκοπήσεις

Ιδιαίτερη ανησυχία προκάλεσαν στο Μέγαρο Μαξίμου οι τελευταίες δημοσκοπήσεις σύμφωνα με τις οποίες η ΝΔ προηγείται με 3,7% έναντι του ΣΥΡΙΖΑ. Μάλιστα, η εικόνα που προκύπτει από τις κρυφές δημοσκοπήσεις που έχει στα χέρια του πρωθυπουργικό επιτελείο είναι πολύ χειρότερα όσον αφορά τόσο στη δημοτικότητα του Αλέξη Τσίπρα όσο και στο ποσοστό που συγκεντρώνει το κόμμα της Κουμουνδούρου.

Στο πλαίσιο αυτό, λοιπόν, σύμφωνα με την Real News, ο πρωθυπουργός προγραμματίζει σειρά κινήσεων για τον Μάιο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, που επικαλείται η εφημερίδα, ο κ. Τσίπρας επιδιώκει μεταξύ άλλων να επανεξεταστεί το θέμα της αναδιάρθρωση της κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας παρ” όλο που ως μόνο πιθανό υποψήφιο στην κατεύθυνση αυτή βλέπει τη Φώφη Γεννηματά, ενώ εκτιμά ότι στην πορεία αναδιάταξης του κομματικού συστήματος ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να κερδίσει ως συνεργαζόμενους έναν ή δυο βουλευτές που θα προέρχονται από το Ποτάμι.

Για τον Μάιο έχει μεταθέσει ο κ. Τσίπρας και τον ευρύ ανασχηματισμό της κυβέρνησης, ο οποίος θα σηματοδοτεί ένα μεγάλο άνοιγμα στην Κεντροαριστερά με προσωπικότητες κι εκτός ΣΥΡΙΖΑ.

crashonline.gr
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail