ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΑΠΟΠΟΜΠΗΣ ΤΟΥ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ! Ο Τόσκας δεν ήθελε να τον βλέπει ούτε ζωγραφιστό

Ιδιαίτερα σκοτεινό φαίνεται πως είναι το παρασκήνιο της υπόθεσης σχετικά με την προσπάθεια του Νίκου Τόσκα να «καρατομήσει» τον Μανώλη Σφακιανάκη.

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα του Πρώτο Θέματος, η εποχή Τόσκα στο μέγαρο της λεωφόρου Κατεχάκη δύσκολα συγκρίνεται με άλλες. Ειδικότερα, ο υπουργός, ο οποίος προέρχεται από τον Στρατό ενώ φοίτησε και εκπαιδεύτηκε στη Σχολή Ευελπίδων τα μαύρα χρόνια της χούντας έχει τις δικές του αντιλήψεις και τον δικό του κώδικα επικοινωνίας.

Είναι χαρακτηριστικό άλλωστε ο κ. Τόσκας δεν έχει και τις καλύτερες σχέσεις με τον προϊστάμενο του Παναγιώτη Κουρουμπή (υπουργός Εσωτερικών). Μάλιστα, ο επονομαζόμενος και «κόκκινος» στρατηγός αρνείται να δεχτεί ακόμα και την ύπαρξη γραφείου με υπασπιστή του κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή, ενω διαφωνία υπήρξε και στον χειρισμό της υπόθεσης Σφακιανάκη. Κι αυτό γιατί ο κ. Κουρουμπλής βλέπει με συμπάθεια τον κ. Σφακιανάκη και την παραμονή του στην υπηρεσία, εκτιμά τις ικανότητες και τη διαδρομή του, όμως δεν θέλησε να παρέμβει στις κρίσεις που υποτίθεται διεξάγει το αρχηγείο της ΕΛΑΣ.

Από την άλλη πλευρά, ο κ. Τόσκας δεν ήθελε να βλέπει ούτε ζωγραφιστό τον κ. Σφακιανάκη. Όπως αναφέρεται στο ίδιο δημοσίευμα, τον ενοχλούσε η εξωστρέφεια του, οι καλές σχέσεις που είχε με την κοινωνία, την αναγνωρισιμότητα του, αδιαφορώντας για το αν όλα αυτά έκαναν καλό στην Αστυνομία, καθώς έβγαζε προς τα έξω ένα πρόσωπο προσιτό και ανθρώπινο. «Ο Μανώλης Σφακιανάκης έπρεπε να φύγει από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος καθώς η συγκεκριμένη υπηρεσία δεν δικαιολογεί θέση υποστράτηγου. Επίσης, ένας ανώτατος αξιωματικός θα πρέπει να έχει εμπειρίες σε διάφορες υπηρεσίες και όχι τόσο αυστηρή εξειδίκευση» λένε πηγές στον 7ο όροφο της Κατεχάκη για να δικαιολογήσουν την άγαρμπη απομάκρυνση του.

crashonline.gr
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail