Κι άλλη σφαγή από τους Τούρκους στο Cizre

Της Μελίνας Κονταξή
Ιστορικός - Βαλκανιολόγος

Η πρώην συνεπικεφαλής του φιλοκουρδικού δημοκρατικού κόμματος των λαών στην περιφέρεια Milas, Derya Coc παγιδευμένη σε ένα άλλο υπόγειο ανέφερε σε σύντομη συνομιλία που κατάφερε να έχει, ότι 20 από τους ανθρώπους που ήταν παγιδευμένοι στο υπόγειο οι Τούρκοι τους έκαψαν ζωντανούς με πετρέλαιο και έχουν απομείνει άλλοι 20. 

Οι τουρκικές δυνάμεις ασφαλείας τους πυροβολούν ενώ τανκς έχουν περικυκλώσει την γειτονιά Sur όπου βρίσκεται το κτήριο που οι δύστυχοι άνθρωποι πίστεψαν ότι θα βρουν καταφύγιο. 

Δεκάδες δολοφόνησαν σε δυο άλλα υπόγεια στην γειτονιά Cudi πριν από δυο μέρες. Φτάνει!
Τα τουρκικά κτήνη δεν άλλαξαν καθόλου από τότε που έκλεισαν ζωντανούς μαζί με νεκρούς στην εκκλησία του Αγίου Γεωργίου του Πάτλαμα στην Κερασούντα για να τους εξολοθρεύσουν. Είχαν στριμώξει 300 νεκρούς και ζωντανούς σε μια εκκλησία που χωρούσε όρθιους 200, ήθελαν να μαζέψουν 500 για να τους απελάσουν αλλά δεν το έκαναν γιατί ήθελαν οι έγκλειστοι να αποδεκατιστούν από την πείνα και τις αρρώστιες. 

Οι Τούρκοι είναι οι Ναζί που επιβραβεύτηκαν και γιαυτό συνεχίζουν. 

Ο πατέρας της Derya είπε ότι έμαθε για την κόρη του την Δευτέρα, μετά του είπε ότι ήταν καλά αλλά δεν είχε μονάδες στο κινητό της, τώρα δεν ξέρει αν θα ξαναδεί την κόρη του ζωντανή. 

Και μέσα σε όλα αυτά, ο ΟΗΕ λέει ότι η Τουρκία χρειάζεται βοήθεια για τους πρόσφυγες...
Όχι η Ιορδανία που καταρρέει, όχι οι Κούρδοι της Ροζάβα που προθυμοποιήθηκαν να φιλοξενήσουν πρόσφυγες και έχουν υποδεχτεί χιλιάδες αν και τελούν υπό τουρκικό εμπάργκο, η Τουρκία, που δημιούργησε τους πρόσφυγες. 

Η απόλυτη κατάντια και απαξίωση των δήθεν ανθρωπιστικών οργανισμών!
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail