ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΣΤΟΝ… ΚΟΣΜΟ ΤΟΥΣ! Τα ανέκδοτα στο Χίλτον, οι μολότοφ, ο καπουτσίνο, οι διαπραγματεύσεις και η… γραβάτα

Τη στιγμή που η Αθήνα καιγόταν και οι μολότοφ έπεφταν βροχή στο Χίλτον -στην «πηγή» των… διαπραγματεύσεων- κάποιοι υπουργοί έπιναν καπουτσίνο, έλεγαν ανέκδοτα και πείραζαν ο ένας τον άλλον.

Ο λόγος για τους Γιώργο Σταθάκη, Ευκλείδη Τσακαλώτο, Γιώργο Κατρούγκαλο και Γιώργο Χουλιαράκη, οι οποίοι -σύμφωνα με τον Βηματοδότη- απολάμβαναν τον καπουτσίνο τους στο «Βυζαντινό» του Χίλτον, την ώρα που η χώρα παρέλυε από τη μεγαλειώηδη κινητοποίηση κατά του ασφαλιστικού. Όπως αναφέρεται στο ίδιο δημοσίευμα, πείραζαν τον κ. Κατρούγκαλο για το νέο του… hair cut, για τη γαλάζια γραβάτα του και πώς θα τη… σώσει από τη διαπραγμάτευση.

Κάποια στιγμή, όμως, ο κ. Μιχόπουλος συμβουλεύθηκε το κινητό του και είπε ότι «πέφτουν μολότοφ αυτή την ώρα». Οι υπουργοί έδειξαν να προβληματίζονται. Αυτό όμως κράτησε για λίγα δευτερόλεπτα και έτσι συνέχισαν τα… αστειάκια μεταξύ τους.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail