Ελλάδα: Η χώρα που ο Σημίτης μας κουνάει το δάχτυλο...



Ο Νίκος Συρίγος γράφει για τον πρώην πρωθυπουργό που αντί να λογοδοτεί για τα «εγκλήματα» παραδίδει μαθήματα...

Το πρωινό της Κυριακής ήταν διδακτικό. Φρόντισε το «ΒΗΜΑ» γι' αυτό. Παραχωρώντας το βασικό άρθρο της εφημερίδας στον Κώστα Σημίτη. Ναι, σε αυτόν τον «νοικοκύρη» (έτσι δεν μας έλεγαν για να τον ψηφίζουμε;) πρώην πρωθυπουργό που έβαλε την Ελλάδα με ψεύτικα στατιστικά στο Ευρώ, κάλεσε τον Έλληνα να επενδύσει- βουλιάξει στο Χρηματιστήριο και εξαφάνισε σε μια νύχτα μέσα τον Γιαννίτση όταν αυτός μίλησε για το ασφαλιστικό που πήγαινε στο γκρεμό…

Τόσο νοικοκύρης... Αυτός λοιπόν ο τύπος, που σε οποιαδήποτε άλλη χώρα του κόσμου, είτε θα κρυβόταν, είτε θα είχε λογοδοτήσει για τα φανερά και λιγότερο φανερά «εγκλήματα» του, στην Ελλάδα παραδίδει μαθήματα για το πως θα βγούμε από την κρίση και θα αποφύγουμε την έξοδο από το ευρώ.

Ο πρωθυπουργός που κατά τη συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων μετέτρεψε τη διαπλοκή σε τρόπο διακυβέρνησης της χώρας, εμφανίζεται ως ο μεγάλος «σοφός» που δείχνει το δρόμο προς τη σωτηρία. Δεν φταίει όμως αυτός. Ούτε καν τα κυκλώματα που αφενός μεν επειδή θέλουν να ξεχρεώσουν παλιά γραμμάτια, αφετέρου δε παλεύουν για να κρατήσουν αιχμάλωτη την Ελλάδα και για τα επόμενα 50 χρόνια, του δίνουν βήμα. Εμείς φταίμε. Μόνο εμείς. Γιατί όχι μόνο τους παρακολουθούμε σαν υπνωτισμένοι αλλά δεν απαιτούμε με κάθε τρόπο και κόστος να πληρώσουν για τα «εγκλήματα» τους... Από τον Σημίτη μέχρι τον... Τσίπρα, όσοι κορόιδεψαν τους Έλληνες, όσοι έπαιξαν την πατρίδα σε μια ζαριά πρέπει να πληρώσουν.

Το πότε και το πως οφείλεις να το αποφασίσεις εσύ που φτύνεις αίμα κάθε μέρα για το μεροκάματο, που έχεις δει τα παιδιά σου να φεύγουν μετανάστες, που πεθαίνεις περιμένοντας στα ράντζα των νοσοκομείων, που στέλνεις τα παιδιά σου νηστικά στο σχολείο αλλά και εσύ που ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΝΑ ΣΚΥΒΕΙΣ ΑΛΛΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ. Εσύ που πιστεύεις ότι αυτή η χώρα δεν αξίζει να την κυβερνάνε αυτοί οι τύποι... Εσύ που θέλεις ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.

Να τον βγάζετε τον Σημίτη από την ντουλάπα... Μας κάνει καλό. Θυμόμαστε κι εξοργιζόμαστε..

onsports.gr
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail