ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΕ από τας Βρυξέλλας ο εχθρός των ελεύθερων επαγγελματιών, Παπαδημούλης

Στρατής Μαζίδης

«Δεν ισχυρίζομαι ότι η κυβερνητική πρόταση για το ασφαλιστικό είναι τέλεια ωστόσο δεν είναι δυνατόν να συνεχίσουν να πληρώνουν όλα τα βάρη οι μισθωτοί και οι συνταξιούχοι και όχι άλλες κατηγορίες όπως οι ελεύθεροι επαγγελματίες» είπε στα Παραπολιτικά fm ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Δημήτρης Παπαδημούλης.

Ο κ. Παπαδημούλης μετά την επική ατάκα σε άλλο ραδιοφωνικό σταθμό πρόσφατα ότι δεν τον ενδιαφέρουν οι επαγγελματίας των € 70.000,00 (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ) λες και έχουν τέσσερα πόδια ή πέντε κεφάλια ή θεωρούνται a priori απατεώνας, άσχετα αν δεν τους απομένουν ούτε τα μισά.

Τώρα ζητά να πληρώσουν οι ελεύθεροι επαγγελματίες. Γιατί; Γιατί έτσι. Διότι είναι επαγγελματίας πολιτικός της Αριστεράς.

Μα,

 με 26% φόρο από το πρώτο ευρώ και προκαταβολή φόρου 75% για φέτος και 100% από του χρόνου, δεν πληρώνουν; Τι σκ@τά κάνουν;

με τέλος επιτηδεύματος δεν πληρώνουν;

με τις ληστρικές εισφορές που θα γίνουν ακόμη πιο ληστρικές δεν πληρώνουν;

Αλήθεια ο δηλώσας τα παραπάνω ως ελεύθερος (να λέει ότι θέλει) επαγγελματίας της πολιτικής, τι πληρώνει;

Έλεος πια με τις εξυπνάδες του καθενός που απολαμβάνει τους παχυλούς αριστερούς μισθούς του από τας αγωνιστικάς Βρυξέλλας. Έλεος!
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail