Της είπαν ότι είναι υπάλληλοι της τράπεζας και άλλαξαν τα χρήματά της με πλαστά!

Αυξάνονται τα κρούσματα απάτης με θύματα ηλικιωμένους. Αυτή τη φορά, θύμα δύο καλοντυμένων νεαρών κυρίων έπεσε μία 70χρονη η οποία διαμένει στην περιοχή του Αγίου Ταξιάρχη.

Η ηλικιωμένη πήγε προ ημερών στην Τράπεζα, στην οδό Χαϊνά να εισπράξει τη σύνταξή της και όταν επέστρεψε στο σπίτι της, δέχτηκε την επίσκεψη δύο καλοντυμένων κυρίων οι οποίοι της είπαν ότι ήταν υπάλληλοι της Τράπεζας από την οποία μόλις είχε εισπράξει τη σύνταξή της και ότι η Τράπεζα ζητάει συγνώμη για την αναστάτωση, αλλά διαπίστωσαν ότι τα χρήματα που εισέπραξε η ηλικιωμένη ήταν πλαστά.

Της έδωσαν τα χρήματα της σύνταξή της και πήραν τα δήθεν πλαστά τα οποία μόλις είχε πάρει από την Τράπεζα, την ευχαρίστησαν και έφυγαν. Όταν η ηλικιωμένη πήγε να εξοφλήσει λογαριασμούς τότε διαπίστωσε ότι της είχαν δώσει πλαστά χρήματα και είχαν πάρει τα αληθινά!

eviatop
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail