Φρίκη! 23χρονος βίασε τη μητέρα και τη γιαγιά του και στη συνέχεια έσφαξε την τελευταία!

Ο κόσμος έχει στην κυριολεξία τρελαθεί. Ένας 23χρονος στην Πενσυλβάνια των ΗΠΑ βίασε πρώτα τη μητέρα του, μπροστά στα μάτια της αδελφής του, στη συνέχεια βίασε τη γιαγιά του και, σαν να μην έφταναν όλα αυτά, έσφαξε τη γιαγιά με 20 μαχαιριές.

Ο Κέβιν Χέιβλοου Τζούνιορ (Kevin Havelow Jr.), είχε βγει βόλτα με έναν φίλο του με το αυτοκίνητο της μητέρας του. Μέσα στο αυτοκίνητο είχαν «καπνίσει» και ουσίες.

Rape_Mom_Grandma Ο Κέβιν Χέιβλοου Τζούνιορ που κατηγορείται ότι βίασε τη μητέρα και τη γιαγιά του και στη συνέχεια έσφαξε τη γιαγιά.

Στη συνέχεια αποφάσισαν να πάνε στο σπίτι της μητέρας του Κέβιν Χέιβλοου να αράξουν. Φτάνοντας, περίπου στη 01.00 τα ξημερώματα, ο Κέβιν ρώτησε τη μητέρα του εάν ο φίλος του μπορούσε να μείνει σπίτι τους το βράδυ.

Η μητέρα του αρνήθηκε και εκνευρισμένη του είπε ότι έχει καταντήσει «αηδία να φέρνει αγνώστους στο σπίτι αργά το βράδυ».

Η άρνηση της μητέρας αλλά και ότι τον πρόσβαλε μπροστά στον φίλο του προκάλεσαν την οργή του 23χρονου, ο οποίος κατηγόρησε τη μητέρα και τη γιαγιά του ότι «τον εμποδίζουν να έχει μια φυσιολογική κοινωνική ζωή, μια μόνιμη φιλενάδα και να καπνίζει μαριχουάνα μέσα στο σπίτι».

Στη συνέχεια, σε έξαλλη κατάσταση, επιτέθηκε στη μητέρα του, μπροστά στα μάτια της τρομοκρατημένης αδελφής του, την έριξε στο πάτωμα και της επιτέθηκε σεξουαλικά.

Ωστόσο, η μητέρα του Κέβιν αντιστάθηκε και κάποια στιγμή κατάφερε να ξεφύγει από τα χέρια του γιου της και να ειδοποιήσει την Αστυνομία.

Την ίδια ώρα ο Κέβιν πήγε στη 81χρονη γιαγιά του, η οποία βρισκόταν στο κρεβάτι της και κοιμόταν, μια ηλικιωμένη γυναίκα που περπατούσε με «π», και αφού τη βίασε στη συνέχεια τη μαχαίρωσε 20 φορές με ένα κουζινομάχαιρο. Η γυναίκα ξεψύχησε επιτόπου.

Όταν έφτασαν οι αστυνομικοί βρήκαν τον Κέβιν μέσα στο σπίτι και τον συνέλαβαν, κατηγορώντας τον για φόνο και απόπειρα βιασμού.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail