Ποίοι επιμελούνται του προτεκτοράτου ‘Greece’;

Βάσια Ζαριφοπούλου • Νίκος Γεωργαντζάς

OXI, προδότες ΔΕΝ είναι. Στην πλειοψηφία τους, αλλοεθνείς ελληνόφωνες είναι και μάλιστα ένθερμοι πατριώτες.

Μόνον το δικό τους βέβαια έθνος φροντίζουν, εναντίον του κάθε τι αυθεντικά ελληνικού. Πάντοτε με την άρδην φαυλοκρατική υποστήριξη από ελληνικής καταγωγής προδότες μας αφανίζουν, ενώ οι προδότες προδίδουν τις Ελληνίδες και τους Έλληνες προς ίδιον υλικό συμφέρον.

Στην πλειοψηφία τους, οι αλλοεθνείς ελληνόφωνες είναι Ντονμέ Σαββατιανοί, ήτοι Ιουδαίοι στο θρήσκευμα Τούρκοι. Από τις 7 Μαΐου 1832, όταν επίσημα η Ελλάδα υποβιβάζεται, από μία ανεξάρτητη χώρα σε ένα αποκλειστικά και μόνον ξένων συμφερόντων προτεκτοράτο, του προτεκτοράτου ‘Greece’ επιμελούνται οι Ντονμέ Σαββατιανοί, με λειτουργική υποστήριξη από τους ελληνικής καταγωγής προδότες.

Άρδην προσωποπαγώς, τούτοι οι Ντονμέ Σαββατιανοί, μαζί με τους ελληνικής καταγωγής προδότες, αδιάλειπτα και ενάντια στην φύση εξουσιάζουν όλα τα καθεστωτικά κινήματα και κόμματα της τυραννικής αριστερο-κεντρο-δεξιάς κομματοκτατίας. Υπό τον άρδην ολοκληρωτικό, αγγλοσαξονικού τύπου κοινοβουλευτισμό, τον οποίο ενάντια στην φύση, διεθνώς επιβάλλει η σιδηρά ράβδος του απολυταρχικού στέμματος της Αγγλίας, ο μοναδικός στόχος αυτών των καθεστωτικών κινημάτων και κομμάτων εξουσίας είναι ο παντελής αφανισμός του κάθε τι αυθεντικά ελληνικού από την επιφάνεια του πλανήτη Γη, συμπεριλαμβανομένων των Ελληνίδων και Ελλήνων.

Κι εμείς, οι Ελληνίδες και οι Έλληνες, τι κάνουμε στην πλειοψηφία μας; Με τεράστια απάθεια, καρτερικότητα και υπομονή καθόμαστε στον καναπέ και τους κυττάμε στην τηλεόραση.

― «Μαρία, βάλε δυό»!
― «Όχι τώρα Σίφη, τώρα χτυπάω φραπέ»!

Εχθές είναι νωρίς· αύριο είναι αργά. Τώρα!
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail