Απαξιώνουν το Ζέμαν ως μπεκρή γιατί τσούζουν και οι νέες ΠΙΚΡΕΣ αλήθειες!

Ο πρόεδρος της Τσεχίας Μίλος Ζέμαν βρίσκεται πάλι στο στόχαστρο των επιθέσεων για νέες του δηλώσεις, όχι ότι είχε άδικο σε όσα ανέφερε για τη χώρα μας και το ευρώ.

Ο Ζέμαν χαρακτήρισε"οργανωμένη εισβολή" τις μεταναστευτικές ροές προτρέποντας τους νεαρούς άνδρες από τη Συρία ή το Ιράκ να "πάρουν τα όπλα" εναντίον των ισλαμιστών αντί να εγκαταλείπουν τις πατρίδες τους:

"Είμαι βαθύτατα πεπεισμένος ότι βρισκόμαστε αντιμέτωποι με μια οργανωμένη εισβολή και όχι με μια αυθόρμητη κίνηση προσφύγων. Η μεγάλη πλειονότητα των παράνομων μεταναστών είναι νεαροί άνδρες, που έχουν καλή υγεία και είναι άγαμοι. Αναρωτιέμαι γιατί αυτοί οι άνδρες δεν παίρνουν τα όπλα για να αγωνιστούν για την ελευθερία της χώρας τους, εναντίον του Ισλαμικού Κράτους.
"Η φυγή τους, αντικειμενικά ενισχύει το Ισλαμικό Κράτος".

Ο τσέχος πρόεδρος έφερε ως παράδειγμα τους Τσέχους οι οποίοι έφυγαν από τη χώρα κατά τη διάρκεια της ναζιστικής κατοχής "για να πολεμήσουν για την ελευθερία της χώρας και όχι για να λαμβάνουν κοινωνικά επιδόματα στη Βρετανία".
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail