Ευχή: ας μην είναι βλαξ και ο Владимир Путин!

Βάσια Ζαριφοπούλου • Νίκος Γεωργαντζάς
·
Ώστε να μην επαναλάβει το σφάλμα των Αθηναίων! Το σφάλμα του 403 π.Χ., που ακόμη πληρώνουμε, όλο το ανθρώπινο είδος μέχρι τώρα.
·
Το 403 π.Χ., οι Αθηναίοι έκαναν ένα τεράστιο λάθος, το οποίο εμείς πληρώνουμε μέχρι σήμερα. Έδωσαν μια γενική αμνηστία στο δεσποτικό καθεστώς εξουσίας, που τότε πρόδωσε και μετά δολοφόνησε την πολιτεία τους, το 322 π.Χ.
·
Πάλι θα ήταν ένα τεράστιο λάθος, με καταστροφικές διαστάσεις για την ανθρωπότητα, εάν η ISIS κέρδιζε τώρα μια γενική αμνηστία. Κάτι τέτοιο μπορεί να οδηγήσει το ανθρώπινο είδος στο να ακολουθήσουμε τους δεινόσαυρους.
·
Ας ελπίσουμε πως ο Владимир Путин επίσης γνωρίζει ότι, από τις 7 Μαΐου 1832, η Ελλάδα είναι επίσημα ένα προτεκτοράτο, υπό την επιβολή αποκλειστικά και μόνον ξένων συμφερόντων. Λόγω όμως της προπαγάνδας του δεσποτικού καθεστώτος σε καθημερινή βάση, η συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού πληθυσμού του προτεκτοράτου, απλά αγνοεί αυτό το γεγονός.
·
Οι περισσότεροι από τους ιθαγενείς-υπηκόους του προτεκτοράτου, βλακωδώς πιστεύουν ότι η Ελλάδα είναι μια ελεύθερη χώρα, και ότι αυτοί δήθεν είναι οι κυρίαρχοι πολίτες της. Είθε να τα θυμάται αυτά ο Владимир Путин, όταν θα συμπεριλάβει το προτεκτοράτο Ελλάδα στα συμφέροντα της Ρωσίας, τα οποία μέχρι στιγμής τόσο γενναία αντιπροσωπεύει.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail