Ναυαρχός Komoyedov: Είμαστε έτοιμοι να αποκλείσουμε τις ακτές της Συρίας και οι πύραυλοι είναι στη θέση τους

Στρατής Μαζίδης

Την εκτίμησή του σχετικά με την ανάπτυξη του στόλου της Μαύρης Θάλασσας εξέφρασε ο επικεφαλής της Επιτροπής Αμυνας και πρώην διοικητής του συγκεκριμένου στόλου, Vladimir Komoyedov:

«Προσβολή στόχων στην ενδοχώρα από τις μονάδες του ναυτικού δεν έχει καθοριστεί ακόμη. Τα πλοία όμως είναι πανέτοιμα. Βέβαια δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή κάποιο νόημα να γίνει αυτό καθώς οι τζιχαντιστές βρίσκονται σε βάθος και εκτός του βεληνεκούς μας. Σχετικά με ένα ναυτικό αποκλεισμό, αυτή τη στιγμή φαντάζει πιο πιθανό»



Ο Komoyedov δήλωσε ότι το μέγεθος του στόλου που θα χρησιμοποιηθεί στις επιχειρήσεις θα εξαρτηθεί από την ένταση των συγκρούσεων. Επίσης προσέθεσε ότι τα βοηθητικά και μεταγωγικά πλοία θα συνεχίσουν να μεταφέρουν στρατιωτικό και τεχνικό εξοπλισμό.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail