Αυτοί είναι οι ρώσικοι πυραύλοι που κάνουν αστρόσκονη τους τζιχαντιστές

Τα ''έξυπνα πυρομαχικά'' που χρησιμοποιούν οι Ρώσοι στο μέτωπο της Συρίας αποκάλυψε το Ρωσικό δίκτυο RT σε ρεπορτάζ του.

Τα όπλα αυτά είναι:
KAB-250/500: Η καθοδηγούμενη βόμβα αναπτύχθηκε κατά τη δεκαετία του 2000 για τη διενέργεια πληγμάτων ακριβείας, η KAB 250 δύναται να μεταφερθεί από τα Ρωσικά βομβαρδιστικά Su-35, όπως και η KAB-500 η οποία σχεδιάστηκε ειδικά και για τον εξοπλισμό του πέμπτης γενιάς μαχητικού PAK-FA, και είναι σχεδιασμένη έτσι ώστε να εγκαθίσταται στον εσωτερικό χώρο μεταφοράς πυρομαχικών του αεροσκάφους , πράγμα που εξηγεί και τη χαρακτηριστική μορφή του βλήματος σε σχήμα αυγού του..





Kh-25L/Kh-29L: Καθοδηγούμενες με λέιζερ βόμβες ακριβείας.





BETAB-500: Η βόμβα χρησιμοποιείται εναντίων καλά προστατευμένων στόχων και έχει τη δυνατότητα καταστροφής πολυεπίπεδων υπόγειων καταφυγίων από οπλισμένο σκυρόδεμα.



Τέλος ευρεία είναι η χρήση συμβατικών βομβών OFAB-250 εναντίων των εχθρικών συγκεντρώσεων.



defencenews.gr
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail