ΟΛΟΜΕΤΩΠΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΣΕ ΠΟΥΤΙΝ! Ζητά να εμπλακεί όλη η Δύση ενάντια στον πόλεμο της Συρίας!

Δηλώσεις μπουρλότο που αναμένεται να φέρουν «τούμπα» όλον τον πλανήτη έκανε σήμερα Τούρκος επικεφαλής των μυστικών υπηρεσιών!

Συγκεκριμένα ο επικεφαλής των μυστικών δυνάμεων της γείτονας χώρας σε δηλώσεις του στο εθνικό πρακτορείο ειδήσεων της Τουρκίας, Ανατολού, καταγγέλλει τη Μόσχα και τον Βλάντιμιρ Πούτιν για τον πόλεμο της Συρίας!

Στις δηλώσεις του αθωώνει το ISIS και τονίζει πως το Ισλαμικό κράτος είναι μία πραγματικότητα που η Δύση πρέπει να αναγνωρίσει. Η Ρώσικη εισβολή στην Συρία είναι παραβίαση του Ισλαμικού κράτους και παραβίαση του Διεθνούς Δικαίου!

Τέλος επιβεβαίωσε πως σε συνεργασία με τις Αμερικάνικες μυστικές υπηρεσίας, περισυνέλεξαν την περασμένη εβδομάδα τον ηγέτη του ISIS που τραυματίστηκε σοβαρά ενώ δήλωσε πως η Τουρκία είναι διαθέσιμη να παρέχει ιατρική βοήθεια σε όποιον της το ζητήσει κάνοντας λόγο για πολλούς τραυματίες Ισλαμιστές οι οποίοι νοσηλεύονται σε νοσοκομεία της επαρχίας Χατάι.

crashonline.gr
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail