Με τι ποτίζεις τα άνθη και τα φυτά σου;


Βάσια Ζαριφοπούλου • Νίκος Γεωργαντζάς
·
Χρησιμοποιείς συνήθως ύδωρ νεαρόν, ήτοι φρέσκο νερό, ή προτιμάς καθαρό υδροφθόριο (HF); Εάν βέβαια ποτέ χρησιμοποιήσεις καθαρό υδροφθόριο, τότε τα άνθη και τα φυτά σου δεν θα παραμείνουν ζωντανά για πάρα πολύ καιρό.
·
Σε ό,τι αφορά στα άνθη και τα φυτά σου, διαφορετικές ροές οδηγούν σε δραστικά διαφορετικά αποτελέσματα. Έχει λοιπόν μεγάλη σημασία το τι ρέει μέσα στο δεσποτικό καθεστώς εξουσίας της τυραννικής αριστερο-κεντρο-δεξιάς κομματοκρατίας, όπως και το τι ρέει μέσα σε ένα πολίτευμα ή πολιτικό σύστημα μιας πραγματικής πολιτείας εν ελευθερία.
·
Υπό στην πυραμιδική ιεραρχία του δεσποτικού καθεστώτος εξουσίας, η ροή είναι εκείνη της κεντρικής εξουσίας και ισχύος (Σχ. 1α). Αντίθετα, μέσα στην σφαιρική δομή λήψης των κοινών αποφάσεων μιας πολιτείας, η ροή είναι εκείνη του συλλογικού ελέγχου και της ευθύνης (Σχ. 1β).
·
Ταυτόσημη με τον ορισμό της ελευθερίας, η ροή του συλλογικού ελέγχου και της ευθύνης αντιστοιχεί με το να ποτίζεις τα άνθη και τα φυτά σου με ύδωρ νεαρόν (Σχ. 1β). Αντίθετα, η ροή της κεντρικής εξουσίας και ισχύος αντιστοιχεί με το να ποτίζεις τα άνθη και τα φυτά σου με καθαρό υδροφθόριο (Σχ. 1α).
·
Την ερχομένη Κυριακή, η χωρίς άμεση ανακλητότητα, δήθεν ‘ψήφος’ σου, όπως επίσης και η αποχή σου, απλά νομιμοποιούν την αειφορία της ροής κεντρικής εξουσίας και ισχύος, της τυραννικής αριστερο-κεντρο-δεξιάς κομματοκρατίας. Πολιτικά, καμμία πλέον επιλογή δεν έχεις, λες και ποτίζεις τα άνθη και τα φυτά σου με καθαρό υδροφθόριο (HF), είτε ακούσια ή εκούσια.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail