Στους πραγματικούς πρόσφυγες που δε θα δείξουν ποτέ οι ανθρωπιστές…

Της Μελίνας Κονταξή

Τους Γιεζίντι Κούρδους τους έσφαξαν 74 φορές στην ιστορία τους.

Σαν ζωροάστρες, θεωρούνται άπιστοι και οπαδοί του διαβόλου από τους ισλαμιστές. Ισλαμιστές, σαν αυτούς που καταφτάνουν μαζικά, κρυμμένοι ανάμεσα στους πραγματικούς πρόσφυγες, που είναι λίγοι.

Η σφαγή τους από το Ισλαμικό ‘‘κράτος’’ ήταν η 74η.

Όχι μόνο δεν πρόλαβαν να πάρουν κινητά μαζί τους ή να πουλήσουν τις ιδιοκτησίες τους… ούτε τρόφιμα δεν πήραν.

Τον Αύγουστο του 2014, όταν τους επιτέθηκε το ισλαμικό κράτος, άοπλοι και προδομένοι εξαιτίας πολιτικών σκοπιμοτήτων, δεν είχαν ελπίδα.

Ίδιοι με τους Έλληνες πρόσφυγες το 1922 όσοι γλίτωσαν.
Έτσι και ο Στεργιάδης είχε φροντίσει να αποτρέψει κάθε δυνατότητα αυτοπροστασίας των Ελλήνων της Σμύρνης και οι τυχεροί που γλίτωσαν έσωσαν μόνο τη ζωή τους.

40 παιδιά και ηλικιωμένοι πέθαναν από πείνα και δίψα, στο βουνό Σιντζάρ όπου προσπάθησαν να βρουν καταφύγιο, από την μία η ISIS από την άλλη οι καιρικές συνθήκες, αν δεν ήταν το PKK να ανοίξει ανθρωπιστικό διάδρομο θα είχαν εξολοθρευτεί όλοι. 3000 γυναικόπαιδα Γιεζίντι παραμένουν σκλάβοι του ισλαμικού κράτους.

Ποτέ δεν θα ακουστεί έκκληση των φθηνών υποκριτών, των ψευτο-ανθρωπιστών της τηλεόρασης, για την απελευθέρωση τους.

Δεν τους δείχνει το Mega για να ενδιαφερθούν και δεν ταιριάζει στην ιδεοληψία τους.

Οι Γιεζίντι εξοντώνονται από τον ισλαμοφασισμό και οι Έλληνες ανθρωπιστές είναι οι καλύτεροι σύμμαχοι του, υπερασπιστές των Τούρκων… κι άλλο δολοφονημένο παιδί Κουρδικής καταγωγής στην Τουρκία παρεμπιπτόντως από την Τουρκική αστυνομία, μόλις 8 χρονών… ενώ δε θα τους ακούσεις ποτέ να επικρίνουν τους τροφοδότες της Ίσις, το Κατάρ και την Σαουδική Αραβία.

Ούτε στα στρατόπεδα προσφύγων είναι ασφαλείς οι Γιεζίντι. Στην Τουρκία έκοψαν από ένα στρατόπεδο το φαγητό, ενώ οι συνθήκες διαβίωσης είναι τραγικές.

Ποτέ δεν θα φωνάξουν οι ψευτο-ανθρωπιστές για να έχουν ζεστές σκηνές τουλάχιστον, αυτοί που έμειναν πίσω, ώστε να μην χρειάζεται μικρά παιδιά να μαζεύουν ξύλα, άμα δεν περάσουν τα σύνορα, δεν μπορούν να τους προσαρμόσουν στην ιδεολογία τους.

Την ίδια στιγμή, Βέλγος τζιχαντιστής μέλος της ISIS, γύρισε άνετα στην πατρίδα του, καταδικάστηκε σε ποινή με αναστολή και σε συνέντευξη του στο Paris Match δηλώνει ότι δεν μετάνιωσε και σε ότι αφορά τις γυναίκες Γιεζίντι… καλύτερα αιχμάλωτες παρά νεκρές.

Δεν τις ρώτησε αν θα προτιμούσαν τον θάνατο από τους καθημερινούς βιασμούς.

Η απόλυτη ευθύνη γι αυτά ανήκει σε αυτούς που εξισώνουν τους πρόσφυγες με τους «παράνομους οικονομικούς μετανάστες» και τους ισλαμοφασίστες, και τα ρίχνουν όλα σε έναν γενικό ιμπεριαλισμό, χωρίς να κατονομάζουν και να δείχνουν τους περιφερειακούς ιμπεριαλισμούς. Σε αυτούς που εμποδίζουν την κοινή γνώμη να ενημερωθεί σωστά, ώστε να πιέσει τις κυβερνήσεις, για να έχουν την ευκαιρία οι λαοί να πάρουν πίσω τους τόπους τους. Στους ανθρωπιστές της εικόνας, τις καντίνες των ιμπεριαλιστών.

Το αίμα των θυμάτων των ισλαμοφασιστών πάνω σας ψευτο-ανθρωπιστές γιατί εσείς είστε η αιτία για την μη συντριβή τους.

Εσείς… που ταυτίζετε θύματα με θύτες, ήρωες με εγκληματίες!

Γυναικόπαιδα Γιεζίντι περιπλανιούνται στα δάση της Βουλγαρίας μόνα τους, ψάχνοντας το δρόμο, όχι προς τα βοηθήματα της Γερμανίας, αλλά προς την ασφάλεια.

Αξίζουν καταφύγιο, μα πάνω από όλα, αξίζουν την κινητοποίηση των πραγματικών ανθρωπιστών για να πάρουν πίσω την γη τους, τον τόπο τους, την πατρίδα τους και να ζήσουν σ’ αυτήν ασφαλείς, χωρίς να φοβούνται την 75η σφαγή.

Γιατί η Πανανθρώπινη Λευτεριά θα έρθει μέσα από τις Λεύτερες Πατρίδες._
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail