Γιατί πέθανε ο Αϊλάν


Της Μελίνας Κονταξή

Ο Αϊλάν πέθανε, γιατί κάποιοι δε φρόντισαν να δοθούν όπλα στους συμπατριώτες του ώστε να εξολοθρεύσουν τους ισλαμοφασίστες γιατί ναι, ο τόπος του το Κομπάνι είναι το νέο συμβολο αντίστασης εναντίον του φασισμού ασφαλής.

Ο Αϊλάν πέθανε, γιατί κανείς δεν κατήγγειλε τη βοήθεια της Τουρκίας στο ισλαμικό κράτος, βοήθεια που εμποδίζει την οριστική απελεύθερωση της πατρίδας του.

Ο Αϊλάν πέθανε γιατί κανείς δεν κατηγόρησε την Τουρκία για τον τρόπο που συμπεριφέρεται στους Σύριους πρόσφυγες, για τους οποίους πληρώνεται.

Ο Αϊλάν πέθανε γιατί ο Καναδάς δεν έδωσε στην οικογένεια του το άσυλο που δικαιούνταν.

Ο Αϊλάν πέθανε γιατι κάποιοι δεν ξεχωρίζουν τον πρόσφυγα από τον παράνομο μετανάστη .Ίδιος οΑιλάν απο το Κομπάνι, ίδιοςο 30χρονος Μπαγκλαντεσιανός απο χώρα δίχως πόλεμο.

Ο Αϊλάν πέθανε γιατί κάποιοι ονομάζουν πατρίδα τα ντουβάρια και όχι την γη την ζυμωμένη με αιώνες θυσιών και αγώνα για ελευθερία ειδικά απο τους συ μπατριώτες του μικρού

Ο Αϊλάν πέθανε γιατί ο ανθρωπισμός χαρίστηκε σε αυτούς που ονομάζουν τον Αϊλάν προσφυγική μάζα, και όχι Αιλάν απο το Κομπάνι που στον τόπο του επιτέθηκαν ισλαμοφασίστες, με την συνδρομή της Τουρκίας που βομβαρδίζει αυτούς που παλεύουν για την ελευθερία του.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail