Για το θεαθήναι ψηφίζουν μνημόνια;

Βάσια Ζαριφοπούλου • Νίκος Γεωργαντζάς

Διεθνώς το ΔΝΤ ήδη ανακοινώνει πως δυστυχώς επτωχεύσαμεν. Γιατί το δεσποτικό καθεστώς εξουσίας της εν Ελλάδι τυραννικής αριστερο-κεντρο-δεξιάς κομματοκρατίας ακόμη δήθεν ψηφίζει μνημόνια;

Τι άλλο ακόμη θα κάνουν μόνον για το θεαθήναι;

Μετά την πρώτη αθέτηση πληρωμών, στις 30 Ιουνίου 2015, προς το ΔΝΤ, η Ελλάδα υποτροπίασε την προηγούμενη Δευτέρα. Το ΔΝΤ δεν έλαβε την δόση των οφειλομένων €456.000.000, ανέφερε ο εκπρόσωπος του ΔΝΤ στην Ουάσιγκτον, Gerry Rice, σε πρόσφατη ανακοίνωσή του.

Θα πρέπει, επίσης, η Ελλάδα να καταβάλει το επιβλητικό ποσό των €3.500.000.000. ΄Ωστε να επιστρέψει πριν από τις 20 Ιουλίου 2015 για περαιτέρω συζητήσεις.

Η νέα αυτή αποτυχία αποπληρωμής του χρέους της θα έχει καταστροφικές συνέπειες για την Ελλάδα. Σήμερα, μόνον η ΕΚΤ επιτρέπει στις ελληνικές τράπεζες να επιβιώσουν, χάρη σε δάνεια έκτακτης ανάγκης.

ΠΗΓΗ: http://www.businessbourse.com/2015/07/14/grece-le-fmi-annonce-un-nouveau-defaut-du-pays-sur-sa-dette/
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail