Καμιά «συμφωνία»! - Να χρεοκοπήσουν αυτοί που τα «άρπαξαν»!

Του Αθανάσιου Καρανάσιου

Ο μέγας φιλόσοφος Ζαν-Ζακ Ρουσσώ σημειώνει στο «Κοινωνικό Συμβόλαιο», στο οποίο εκθέτει τις ηθικές αρχές για τη δημόσια και ιδιωτική ζωή: «Πρώτος νόμος της ανθρώπινης φύσης, είναι, να επαγρυπνά ο άνθρωπος για τη συντήρησή του. Ένας Λαός, που εξαναγκάζεται να υπακούει, κάνει το καλύτερο, όταν μπορέσει ν αποτινάξει από πάνω του το ζυγό, ανακτώντας την ελευθερία του!»

Ο Ελληνικός Λαός βρίσκεται σήμερα στην πιο τραγική κατάσταση όλων των εποχών, βιώνοντας το «τέλος της ιστορίας» του. Η πλειονότητα των Ελλήνων και των Ελληνίδων, εξαιρουμένων των εξωνημένων και βολεμένων ελληνόφωνων γραικύλων, υποφέρουν, κατάφωρα άδικα, οικονομικά, βιολογικά, συναισθηματικά και ψυχικά. Δυστυχώς πάρα πολλοί, από τα μωρά μέχρι τους υπερήλικες πεινάνε, αρρωσταίνουν ανίατα, κακοποιούνται με πολλούς τρόπους και πεθαίνουν πρόωρα από τις άθλιες συνθήκες ζωής ή ακόμα δίνουν οι ίδιοι τέλος στη ζωή τους, γιατί απλά δεν αντέχουν. Γιατί απλά, όλα έγιναν για αυτούς απάνθρωπα και αφόρητα σ αυτό τον τόπο.

Στην πραγματικότητα, οι συγχρηματοδότες ΕΕ-ΔΝΤ-ΕΚΤ είναι μηχανισμοί μέσω του οποίων το τραπεζικό (σιωνιστικό) σύστημα μετατρέπει τα πέτσινα χρήματα, που εκδίδει με φωτοτυπικά μηχανήματα ή λογιστικούς αριθμούς στα κομπιούτερ, σε πραγματικό κεφάλαιο. Οι «τζάμπα μάγκες» δίνουν ψεύτικα ανύπαρκτα χρήματα από το τίποτα, στην κυριολεξία «αέρα κοπανιστό», για να καταναλώνουν οι δανειζόμενοι Έλληνες τα προϊόντα των πολυεθνικών τους, ώστε πάλι να τα επαναεισπράττουν.

Φρόντισαν βέβαια παράλληλα οι homo εξυπνάκηδες της Εσπερίας, με τις ανοιχτές αγορές και τις ποσοστώσεις, να καταστρέψουν την ελληνική οικονομία και την εγχώρια παραγωγή. Με υπερόπλο τον έλεγχο της ρευστότητας χρήματος, που τους προικοδοτήθηκε χαριστικά από τα ντόπια ανδρείκελα, τα ειδεχθή αυτά τέρατα, εφαρμόζοντας διαχρονικά εδώ και αιώνες την ίδια γνωστή μέθοδο (άνθιση-ύφεση), κατέστησαν τους Έλληνες άνεργους/άχρηστους/πτωχευμένους/παρίες, ώστε εν τέλει να υποθηκεύουν και νομοτελειακά να υφαρπάζουν τον πραγματικό δημόσιο και ιδιωτικό πλούτο τους. Έτσι, με τον "απλό" αυτόν τρόπο, χάνεται/λεηλατείται/ιδιωτικοποιείται η πατρίδα μας και αποδεκατίζονται/εξοντώνονται/υποδουλώνονται οι ευπαθείς λαϊκές τάξεις.

Συνδαιτυμόνες στο μεγάλο αυτό φαγοπότι είναι οι μαφιόζοι αγοραστές, μαζί με τους φαύλους/διεφθαρμένους/ιδιοτελείς/κολάσιμους πολιτικούς, διοικητικούς ή άλλους θεσμικούς απατεώνες σε ρόλο προδοτών, δημίων και δεσμοφυλάκων. Η γενιά αυτή των ελληνόφωνων συνεργών είναι στον ίδιο βαθμό συνένοχοι, είτε υπερψηφίζοντας ως μέλη της συμπολίτευσης ή της πλειοψηφίας είτε καταψηφίζοντας ως μέλη της αντιπολίτευσης ή της μειοψηφίας!!! Γιατί, με τις «στημένες» κοινοβουλευτικές, διοικητικές ή συνδικαλιστικές κλπ. συνεδριάσεις των αντίστοιχων οργάνων (π.χ. Βουλή, ΤΑΙΠΕΔ, ανώτατα δικαστήρια κλπ.), «ικανοποιούνται» οι τυπικές προϋποθέσεις, ώστε να «νομιμοποιούνται» τα ν/σ και οι αποφάσεις γενοκτονίας, υποδούλωσης και λεηλασίας του Ελληνικού Λαού.

Για να επιτύχουν όλα τα παραπάνω, τα υπερεθνικά και ντόπια ανθρωπόμορφα κτήνη, εφαρμόζουν όλες τις σύγχρονες (προπαγανδιστικές) μεθόδους της ψυχιατρικής και της ψυχολογίας. Μέσω του αδιάκοπου βομβαρδισμού της Ελληνικής Κοινωνίας, της καθημερινής ατέρμονης «ειδησεογραφίας» άπειρων σχετικών ή άσχετων, πραγματικών ή πλασματικών, τρομοκρατικών ή ήπιων «νέων», επιτυγχάνεται τελικά η πλήρης συσκότιση, η εξουθένωση, η παθητικοποίηση, η εξουδετέρωση και η παράδοση άνευ όρων κάθε «ελεύθερου» πολίτη.

Οι σύγχρονοι αποικιστές/φεουδάρχες/ιμπεριαλιστές θέλουν τον Ελληνικό Λαό να τελεί σε καθεστώς τρόμου, ανασφάλειας, πανικού και υποδούλωσης για την κατάκτηση της χώρας, όπως ήδη προφητικά είχε διαμηνύσει ο Μιχάλης Χαραλαμπίδης στο 4ο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ το 1996: «Η Ελλάδα στο τέλος του κύκλου, το 2004, το 2010 θα είναι ένα φτωχό και συρρικνωμένο βιλαέτι ή ένα γερμανικό λαντ.»

Κατά συνέπεια, ο στυγνά δοκιμαζόμενος Ελληνικός Λαός πρέπει, ΝΑ ΑΠΟΚΗΡΥΞΕΙ, ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΑ, ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ «ΣΥΜΦΩΝΙΑ» με τους σατανικούς «θεσμούς» για την επαύξηση ή τη συνέχιση των μνημονίων της συμφοράς, που προσχεδιασμένα θα τον οδηγήσουν στη κόλαση, προκειμένου, να μην χρεοκοπήσουν άμεσα αυτοί που πραγματικά τα «άρπαξαν»!
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail