Μιλάνε για μεταρρυθμίσεις και εννοούν φόρους

Άγης Βερούτης

Πρόκειται για μια επικίνδυνη συστράτευση ετερόκλητων.

Διαβρώνουν τις λέξεις για να κερδίσουν στις εντυπώσεις, αλλά στο βάθος απλά προσπαθούν να επιμηκύνουν την νοσηρότητα του σοβιετικού κρατισμού.

Μιλάνε για μεταρρυθμίσεις και εννοούν φόρους.

Μιλάνε για πάταξη του λαθρεμπορίου αλλά εννοούν εξίσωση της τιμής πετρελαίου κίνησης - θέρμανσης. Αυτό που ξεπάγιασαν οι φτωχοί 2 χρόνια, λες και δεν ξέρουμε όλοι ότι το πλιάτσικο γίνεται στο ναυτιλιακό και στις κάλπικες εξαγωγές πετρελαίου.

Μιλάνε για φορολόγηση τριγωνικών συναλλαγών και εννοούν φόρο 26% επί του τζίρου με συγκεκριμένες χώρες, σαν παιδιά του δημοτικού.

Μιλάνε για σύνδεση των ταμειακών μηχανών από τις καφετέριες τα φαγάδικα και τα περίπτερα με το ΥΠΟΙΚ λες και τα μαύρα τα χτυπάνε, ή και καλά οι περιπτεράδες μας ρίξανε στον καιάδα.

Τίποτα για διαφθορά. Τίποτα για γραφειοκρατία. Τίποτα για μειωση του κράτους (τσιμεντόλιθου στο λαιμό κάθε μη-δημοσίου-υπαλλήλου). Τίποτα για τους 45άρηδες που ζουν ως τα 90 αραχτοί με σύνταξη από τις σάρκες των υπόλοιπων. Τίποτε για επαναφορά της Δικαιοσύνης ως φρουρού του Κράτους Δικαίου. Τίποτε για αληθινή απελευθέρωση των Ελλήνων να δημιουργήσουν. Τίποτα για τίποτα.

Μόνο φόρους φόρους φόρους.

Σας έχω νέα αγάπες μου: αυτά δεν είναι μεταρρυθμίσεις!

Καπαριές καμαρωτές είναι!
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail