Νέα φρίκη. Απήγαγαν 40 κατοίκους για να τους κλέψουν τα όργανα

H ISIS (Ισλαμικό Κράτος Ιράκ και Μ.Συρίας) ή Daech στα αραβικά, απήγαγε 40 κατοίκους της Φαλούντζα του Ιράκ και τους μετέφερε στην Ράκκα της Συρίας για να υποστούν επεμβάσεις αφαίρεσης οργάνων από Ινδούς ιατρούς που τους ανέμεναν εκεί σε πλήρη ετοιμότητα για την άμεση μεταφορά των οργάνων και πώλησή τους σε παράνομα δίκτυα.

Την καταγγελία έκανε ο Ιρακινός διοικητής των λαικών δυνάμεων άμυνας της Al-Karama (επαρχία Anbar), Mahmoud Mardhi, στο ειδησεογραφικό An-Nahreïn.

«Οι τρομοκράτες του Ισλαμικού Κράτους χρησιμοποιούν κάθε αγριότητα για να ενσπείρουν τον τρόμο στους τοπικούς πληθυσμούς και να θέσουν ολόκληρες περιοχές υπό τον έλεγχό τους», πρόσθεσε ο ίδιος.

Επίσης ο Mahmoud Mardhi υπενθύμισε την πρόσφατη καταγγελία του φυλάρχου της Al-Bounamr, Naeim al-Koude, ότι η ISIS είχε σκάψει μια τεράστα τάφρο στην τοποθεσία Hayat στην επαρχία Anbar όπου έκαψε όλους τους αντιφρονούντες.

Ο Oday Al-Khadran, άλλος Ιρακινός διοικητής λαϊκών δυνάμεων άμυνας, δήλωσε ότι μαζί με τους ανθρώπους οι ισλαμιστές τρομοκράτες είχαν κάψει και 20.000 βιβλία.

dimpenews.com
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail