Μυστήριο με νυχτερινές πτήσεις drones στο κέντρο του Παρισιού

Στρατής Μαζίδης

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει τις νυχτερινές πτήσεις drones πάνω από το κέντρο του Παρισιού το βράδυ της Τρίτης μετά την πρώτη παρατήρησή τους τη Δευτέρα.

Πέντε drones εντοπίστηκαν να πετούν με τα τρία κοντά στο στρατιωτικό μουσείο Invalides και την πλατεία Place de la Concorde, και τα άλλα δύο πάνω από τις πύλες της πόλης, Porte de Clignancourt και το Porte de Sant-Cloud.

Ωστόσο σήμερα συνελήφθησαν τρεις δημοσιογράφοι του Al-Jazeera TV δημοσιογράφοι καθώς πετούσαν ένα drone από ένα πάρκο στην άκρη της πόλης. Ο ένας χειριζόταν το drone, ο δεύτερος βιντεοσκοπούσε και ο τρίτος απλά έβλεπε.

Αυτό σύμφωνα με πηγές της γαλλικής αστυνομίας θα μπορούσε να είναι και η άκρη του νήματος του μυστηρίου των νυχτερινών πτήσεων πάνω από τα κεντρικά αξιοθέατα του Παρισιού κατά τις δύο τελευταίες νύχτες.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail