Αλέξη, το θέμα δεν είναι απλά να μειώσουμε 5 πόντους το αγγούρι

Του Στρατή Μαζίδη

Κυριακή κοντή γιορτή για να διαπιστώσουμε εάν τελικά η κυβέρνηση θα κάνει μια εντυπωσιακή κωλοτούμπα βαπτίζοντας το μνημόνιο «πρόγραμμα ανάπτυξης» ή εννοεί όσα λέει, αν τελικά ο Βαρουφάκης ασπάζεται το 67% ή το 0% του υπάρχοντος προγράμματος και αν όντως υπάρχει συμφωνία ή όχι.

Προσωπικά ένα με ενδιαφέρει.

Να μην παρουσιάσουμε ως επίτευγμα και να μην πανηγυρίσουμε ως επιτυχία μια ελάχιστη βελτίωση της δυστυχίας μας. Ένα παυσίπονο της μιζέριας μας.

Το ζήτημα δεν είναι να μας βγει το αγγούρι των 50 πόντων και να μπει ένα των 45, 40, 30 πόντων ή απλά να ξεζουμίσουμε εντελώς τη μεσαία τάξη (καθώς υπάρχουν υπόνοιες στο φορολογικό και το ΦΜΑΠ όσο δε διευκρινίζονται) προς όφελος άλλων στρωμάτων.

Το ζήτημα είναι να βγει εντελώς το αγγούρι αλλά και να γίνουν επιτέλους οι απαραίτητες αλλάγες σε αυτό το κράτος που δεν είναι θέμα ιδεολογίας ώστε να δημιουργηθεί ξανά η ελληνική οικονομία.

Και τότε να δούμε, αν τελικά μας εξυπηρετεί να παραμένουμε σε ένα κλαμπ που δε φτιάχθηκε για εμάς.

Για την ώρα Αλέξη μην κάνεις πίσω. Ξέρουν πολύ καλά ότι αν φύγουμε και πάρουμε τα πάνω μας σε 1-2 χρόνια, η Ευρωζώνη θα είναι τελειωμένη!
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail