Άμα είσαι «large» …. όλα γίνονται!

ΚΩΣΤΑΣ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ

- Ο Σούλτς μας έφτυσε κατάμουτρα (συνέντευξη του στη Γερμανική TV) και εμείς εδώ δηλώνουμε ότι … «ένας φίλος ήρθε απ’ τα παλιά»!

- Θέτουμε βέτο «λεβέντικο» (λέει) στις Βρυξέλλες για τη Ρωσία, αφού όμως έχουμε συμφωνήσει …. «να συνεχιστούν οι κυρώσεις»!

- Το Χρηματιστήριο βούλιαξε και απωλέσθη αύτανδρο, από το πολύ φόρτωμα του, με τόνους «εμπιστοσύνης», από κυβερνητικό πρόγραμμα!

- Οι επενδυτές και οι εφοπλιστές … πηδούν έξω από το σκάφος, σαν τα ποντίκια, γιατί οι Υπουργοί μας, αντί για τη μαγική φλογέρα, έπιασαν τα σκληρά νταούλια …που βρυχώνται και τρομάζουν!

- Οι Χρηματαγορές και οι Διεθνείς Οίκοι Αξιολόγησης μας υποβαθμίζουν, γιατί δηλώνουμε ότι θέλουμε να είμαστε «Πρωταθλητές», στην …. από κάτω κατηγορία!

- Οι ξένοι τουριστικοί πράκτορες και αεροπορικές εταιρείες, ακυρώνουν προγράμματα, γιατί θέλουν να επενδύσουν … στο τζατζίκι, πληρώνοντας σε «ρήτρα δραχμής»!

- (και το κορυφαίο) Δεχόμαστε τις παρατηρήσεις και τις προειδοποιήσεις των ΠΑΝΤΩΝ, ότι «θα σπάσουμε τα μούτρα μας», σαν …. θερμά συγχαρητήρια και έναρξη διαπραγμάτευσης!

Άμα είσαι «large» …όλα γίνονται!

Έτσι κι εγώ, σφίγγω το ζωνάρι μου, σηκώνομαι πολλά βαρύς, φωνάζω «στη μπάντα όλοι» χανουμάκια, …χορεύω ένα βαρύ ζεϊμπέκικο, νταλκά γεμάτο και σκορπάω αβέρτα τα …. πεντοχίλιαρα, με το κεφάλι περήφανα ψηλά … σε πείσμα ΟΛΩΝ!
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail