Η ανάσα του Βασίλη Λεβέντη αφήνει υδρατμούς στην καράφλα του Παπανδρέου

Του Στρατή Μαζίδη

Δεν ξέρω για ποιο λόγο αλλά αυτό το εξαιρετικό μίνι ντοκιμαντέρ που έκανε το γύρο του διαδικτύου με τις προφητικές θέσεις του Βασίλη Λεβέντη τα τελευταία είκοσι χρόνια, εκτιμώ ότι έπαιξε ένα σημαντικό ρόλο.

Ο Βασίλης Λεβέντης, ο άνθρωπος που λοιδορήθηκε από το σύνολο σχεδόν των ΜΜΕ επί τόσα χρόνια, είναι ένας ηθικός νικητής αυτής της εκλογικής αναμέτρησης.

Ποιος θυμάται άραγε τον πρόεδρο της Ενωσης Κεντρώων να εξευτελίζει στο «Προφίλ» το σοβαροφανή Πάνο Παναγιωτόπουλο με τις πίτσες και τις σκηνές από την Εμμανουέλα. Ωστόσο ο τελευταίος έγινε ακόμη και υπουργός σε αυτή τη χώρα.

Αν το σκεφτούμε και λίγο, το κατόρθωμα του Λεβέντη είναι σημαντικό. Έβαλε από κάτω τη ΔΗΜΑΡ και το ΛΑΟΣ με τις κρατικές επιχορηγήσεις και την προβολή στα ΜΜΕ αλλά και την Τελεία του Γκλέτσου η οποία είχε μια παραπάνω από δίκαια μεταχείριση στα media.

Τέλος, όσο κι αν ο Παπανδρέου είναι κι αυτός ένας νικητής των εκλογών όσον αφορά τον πολιτικό του χώρο (θα το εξηγήσουμε προσεχώς το γιατί), δεν παύει, γενικά, να αισθάνεται στη φαλάκρα
του την καυτή ανάση του Βασίλη Λεβέντη όπως πολύ γλαφυρά σχολίασε στο facebook ο χρήστης George Tarakoulas.

Η ιστορία το χρωστούσε στο Βασίλη Λεβέντη. Πολύ πιθανό να μην τον εξόφλησε ακόμη.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail