Σαμαράς στο Ζάππειο: έχω ήσυχη τη συνείδησή μου - ΒΙΝΤΕΟ

Ο ελληνικός λαός μίλησε και όλοι σεβόμαστε την απόφασή του. Έχω τη συνείδησή μου ήσυχη. παρέλαβα μια χώρα στο χείλος της καταστροφής και μου ζητήθηκε να κρατήσω αναμμένα κάρβουνα και το έκανα.


Οι περισσότεροι δεν έδιναν καμιά προοπτική όμως αντέξαμε. Αποτρέψαμε τα χειρότερα, βγάλαμε τη χώρα από τα ελλείμματα και την ύφεση. Αποκαταστήσαμε την αξιοποιστία και το κύρος της πατρίδας. Βάλαμε τα θεμέλια για ανάπτυξη και οριστική έξοδο από την κρίση. Δημιουργήσαμε παράδοση συνεναίσεων και διακοματικών κυβερνήσεων άγνωστων στην Ελλάδα.

«Παραδίδω σήμερα μια χώρα χωρίς ελλείμματα, με ασφάλεια για τον πολίτη. Μια χώρα που συντεταγμένα βγαίνει από την κρίση.

Πάνω από όλα παραδίδω μια χώρα μέλος της ΕΕ και του ευρώ. Για το καλό του τόπου εύχομαι η επόμενη κυβέρνηση να διατηρήσει αυτα τα κεκτημένα. Κυρίως έχω ήσυχη τη συνείδησή μου γιατί είπα την αλήθεια στο λαό μέρι τέλους. Εύχομαι ειλικρινά να μην επαληθευτούν οι προβλέψεις μου, γιατί για την Ελλάδα μιλάμε, αλλά όφειλα να προειδοποιήσω. Το αποτέλεσμα δεν είναι ευχάριστο αλλά δείχνει ότι η ΝΔ άντεξε και είναι όρθια.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail