Κάθε φορά που μιλά η Βούλτεψη, ο ΣΥΡΙΖΑ κερδίζει μία μονάδα

Του Στρατή Μαζίδη

Με εμπροσθοφυλακή τη Σοφία Βούλτεψη, τη Μαρία Σπυράκη, τον Αργύρη Ντινόπουλο και τον Αδωνι Γεωργιάδη, θα καταγάγεις εκλογική νίκη μόνο στο Playstation. Σε πραγματικές συνθήκες θα φας το κεφάλι σου και θα είσαι πολύ τυχερός αν γλυτώσεις το διασυρμό.

Αυτό το κατάλαβα για άλλη μια φορά ακούγοντας χθες τα διάφορα πρωτοκλασάτα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας να τοποθετούνται στα διάφορα ΜΜΕ. Από αυτό να διακρίνει κανείς την κατάντια του κόμματος αυτού. Από το Τζανετάκη, τον Παπαδόγγονα, τον Παπακωνσταντίνου, τον Τσαλδάρη στους παραπάνω.

Η Σπυράκη ήταν εξαρχής για όλους αυτό που υποδηλώνει και το όνομά της μαζί με τον επιθετικό προσδιορισμό «κακό».

Όμως η Σοφία Βούλτεψη εξελίσσεται σε μεγάλη απογοήτευση. Από την αξιοπρεπή παρουσία της στην ιστοσελίδα που διατηρεί, επέλεξε να γίνει πολιτικός στη χειρότερη εποχή.

Ειλικρινά χθες απόρησα με το πως την ανέχονταν. Να πετάγεται και να διακόπτει κάθε φορά το Λαφαζάνη και το Χαϊκάλη. Σαν κυρά-Κατίνα της γειτονιάς, σαν γλωσσοκοπάνα πεθερά.

Απαράδεκτη η παρουσία της. Όπως αρνητικό βαθμό παίρνει κι ο παρουσιαστής που την ανεχόταν να κάνει μπάχαλο την εκπομπή διακόπτοντας διαρκώς, τη στιγμή που - κατ' εμε - προσέβαλε μειωτικά έναν πολίτη για να συντομεύει (ο παρουσιαστής).

Σε κάθε περίπτωση κάντε τον κόπο να δείτε την εκπομπή, έστω επί τροχάδην στο youtube και θα καταλάβετε γιατί κάθε φορά που μιλά η Βούλτεψη, ο ΣΥΡΙΖΑ κερδίζει μία μονάδα.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail