Ακραίο σενάριο για 50% στο ΣΥΡΙΖΑ. Η Στανίση και ο Τιμωρός θα κουρέψουν το χρέος

Του Στρατή Μαζίδη

Αν και σατιρικό το κείμενο, δεν είμαι 100% σίγουρος ότι το πρώτο σκέλος είναι εντελώς αβάσιμο. Βασικά ο Αντώνης Σαμαράς που μιλά απευθείας με το Θεό τον χιλιοπαρακαλάει πρωί βράδυ στις 25 Ιανουαρίου να μην κάνει κανένα αστείο και έχει κανένα χιονιά με πολικές θερμοκρασίες.

Σε τέτοια περίπτωση ο βασικός εκλογικός όγκος του Σαμαρά και του Βενιζέλου είναι πολύ πιθανό να μείνει σπίτι.

Από την άλλη ο Αλέξης παρακαλά. Πέταξε και το περιστέρι σήμερα. Έτσι και ρίξει κανένα ψοφόκρυο στις 25 του μηνός τον βλέπω στα ύψη. Είναι να μην πιστέψει μετά. Μέχρι και κτήτορας μονής θα γίνει να μνημονεύεται εις τους αιώνας.

Σε κάθε περίπτωση όμως η κάθοδος της Στανίση αλλάζει τα δεδομένα. Πρόκειται για πολιτικό σεισμό. Προκαλεί ...αναστάτωση.

Αν λοιπόν εκλεγεί πρωθυπουργός ο Γκλέτσος θα τη στείλει μαζί με το Jumbo τιμωρό για διαπραγμάτευση στο Βερολίνο.

Αφού τραγουδήσει στο Σόιμπλε «δεν άκουσα, τι είπατε; Οριστέ; Σύγγνωμη κύριε ποιος είστε;» θα μπει ο Jumbo τιμωρός στην αίθουσα και μεαυτό το περίεργο πιστόλι τιμών, όχι σαν εκείνο το τζούφιο του ΓΑΠ, θα κουρέψει με μια πιστολιά το χρεός.




Αυτά και εις άλλα με υγεία. Και μέρα που είναι, καλή φώτιση σε όλους μας να πράξουμε το πρώτο απαραίτητο βήμα να απελευθερωθεί η πατρίδα μας.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail