Η Δούρου και ο γαϊδούρος

Ξαναχτύπησε ο βαρέων βαρών Θόδωρος Πάγκαλος ο οποίος κάθε φορά που ανοίγει το στόμα του θα πρέπει να κρυβόμαστε πίσω από παραπετάσματα.
του Στρατή Μαζίδη

Αυτή τη φορά στο στόχαστρο η υπ. περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου με τον πάλαι ποτέ κραταιό άνδρα των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ να δηλώνει:

«παραβιάζει κτηνωδώς» τον νόμο και τις διατάξεις της προεκλογικής εκστρατείας, κολλώντας παντού αφίσες με τη «βρωμερή της φάτσα» και συνέχισε λέγοντας ότι επιθυμεί να ολοκληρωθεί η εκστρατεία της, «να δούμε ολόσωμη φωτογραφία με μπικίνι. Να δούμε τι ψηφίζουμε. Ολα τα κορμιά στην πίστα». (καθημερινή)

Κτηνωδώς! Τι λε ρε Θόδωρε; Και να δεις που εγώ όταν ακούω για κτήνη, αλλού πάει το μυαλό μου.

Κολλάει λέει αφίσες με τη βρωμερή της φάτσα. Γιατί ρε Θόδωρε; Μια χαρά φατσούλα έχει το κοριτσάκι. Κι όμορφο είναι, και γλυκό είναι και σινιέ είναι. Άλλωστε τόσα χρόνια τρώγαμε στη μάπα τη δική σου φάτσα. Μας ρώτησες ποτέ αν ήθελες να τη βλέπουμε; Μια χαρά είναι η Δούρου.

Όσο για το μπικίνι; Γιατί όχι; Το πρόβλημα θα ήταν να δούμε τον Πάγκαλο με μπίκινι, όχι τη Δούρου.

Να δούμε, λέει, τι ψηφίζουμε. Όλα τα κορμιά στην πίστα.

Εδώ ψηφίζαμε τόσα χρόνια γιατί ιπποπόταμους και δεν είχαμε πρόβλημα.

Αλλά μετά από αυτά όλα τα σεξιστικά...Έχε γούστο. Βρε Θόδωρε; Μήπως τη λιμπίζεσαι; Μήπως τη λιγουρεύεσαι;


Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail