Ο Όνειδος του ...Κοινοβουλίου!

Γιάννης Πρεβενιός

Ο βίος η πολιτεία αλλά κυρίως το θράσος του κ. Βενιζέλου είναι γνωστά σε όλους μας εδώ και καιρό. Τελευταία όμως δείχνει σημάδια πανικού μια και καταλαβαίνει ότι μετά την ....


απαξίωση όλων μας απέναντι στο πρόσωπο του έρχεται και η ώρα που θα κληθεί να λογοδοτήσει για πολλά από τα πεπραγμένα του.

Φυσικά δεν μπορούν να του ζητηθούν ευθύνες για τον περίφημο νομό έκτρωμα που εμπνεύστηκε για την ασυλία και την παραγραφή των αδικημάτων του συναφιού του αλλά σίγουρα θα πρέπει να μας πει για το στικάκι που κράταγε για πολύ καιρό στο γραφείο του με την λίστα Λαγκάρντ καθώς να αποδείξει ότι δεν ήταν γνώστης της αλλοίωσης αυτής από τον ήδη κατηγορούμενο φίλο του κ. Παπακωνσταντίνου. Επίσης έχουν ειπωθεί και γραφτεί πολλά κατά καιρούς για την συμμετοχή του σε περίεργες υποθέσεις στα διάφορα υπουργεία που θήτευσε και οι οποίες χρήζουν περαιτέρω έρευνας. Πέρα όμως από αυτά οι πράξεις, το ύφος και η εγωπάθεια του τον έχουν καταστήσει στην συνείδηση του Ελληνικού λαού ως λεκτικό "τραμπούκο" ο οποίος προκειμένου να επιβιώση πολιτικά χρησιμοποιεί τις γνώσεις και την πιθανή επιστημονική του κατάρτιση για να κοροϊδέψει, να ειρωνευτεί αλλά κυρίως να εκφοβίσει τους πολιτικούς και όχι μόνο αντιπάλους του μια και ποτέ δεν παρήγαγε πολιτική ωφέλιμη για τον λαό και το κόμμα του!

Υποσημείωση

Χυδαίος και αδίστακτος ως το τέλος δεν δίστασε να βρίσει προχτές το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ κ. Κακλαμάνη επειδή εν μέρει διαφοροποιήθηκε από το Τροικανό νομοσχέδιο που ψήφισαν οι Γερμανοτσολιάδες του Κοινοβουλίου!

Δείτε και ένα βίντεο που δείχνει πόσο νευρικός είναι .... για να μη πω τίποτα άλλο!!!
http://prevenios.blogspot.gr

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail