Έσπασες τ' Αντώνη το σαμάρι, Κασιδιάρη, Κασιδιααάρη

Χθες ασχοληθήκαμε με τα παιχνίδια με τη φωτιά του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά ο οποίος για να παρατείνει την παραμονή του στην εξουσία και να μη δει το ΣΥΡΙΖΑ να ξεμακραίνει στο πέλαγος, αποφάσισε να συλλάβει σχεδόν ένα ολόκληρο κόμμα και να το βάλει στη φυλακή.


Του Στρατή Μαζίδη

Η Χρυσή Αυγή ελέγχεται για πολλές πράξεις, πρακτικές κι επιλογές. Ωστόσο όλες οι ψύχραιμες φωνές και χαίρομαι που άνηκα σε αυτές, από τότε σημειώναμε πως τα επικοινωνιακά σόου και οι χολυγουντιανές υπερπαραγωγές μπορεί αντί για Οσκαρ να οδηγήσουν στο Χρυσό Βατόμουρο.

Η υπόθεση δεν ήταν νομικά δεμένη και ο μέχρι χθες γραμματέας της κυβέρνησης Τάκης Μπαλτάκος το επιβεβαίωσε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο.

Άνθρωποι φυλακίζονται δίχως στοιχεία μόνο και μόνο γιατί αποτελούν κίνδυνο και πρέπει να περιοριστούν. Ξέρετε πρακτικά τι σημαίνει αυτό; Πως όποιος ενοχλεί τον κο Σαμαρά, μπορεί αύριο να βρεθεί τσουβαλιασμένος στη φυλακή δίχως στοιχεία, δίχως τίποτε και να καθίσει εκεί για καιρό.

Εντούτοις φαίνεται ότι ο σκηνοθέτης της υπερπαραγωγής δεν απέφυγε τα λάθη. Δεν μπορείς να καταδιώκεις αυτούς που κατηγορείς ως φασίστες ή νοσταλγούς του ναζισμού, να μετέρχεσαι παρόμοιες ή και χείριστες μεθόδους, ενώ το δεξί σου χέρι συνδιαλέγεται με αυτούς και ομολογεί την καλοδουλεμένη μηχανή.

Και ξαφνικά, τσουπ! Σκάει ένα βίντεο. Και πριν ακόμη καθίσει η σκόνη, στελέχη της Χρυσής Αυγής προϊδεάζουν και για επόμενα βίντεο με επιπλέον ηχηρούς πρωταγωνιστές.

Ο Αντώνης Σαμαράς πλέον δεν οδηγεί αλλά παρακολουθεί ή ακόμη καλύτερα τρέχει πίσω από τις εξελίξεις. Δε γνωρίζω αν θα έχει το φιλότιμο να παραιτηθεί ή αν θα συνεχίσει να κάνει το κορόιδο για να φάει χειρότερα το κεφάλι του στις επερχόμενες εκλογές.

Μια φορά η αλήθεια είναι ότι η Νέα Δημοκρατία ΑΠΕΘΑΝΕ. Ο Αντώνης φρόντισε με τον καλύτερο τρόπο για αυτό. Κι όλα αυτά για να μείνει πρωθυπουργός λίγο παραπάνω. Σε μια χώρα κατεχόμενη και ταπεινωμένη.

Τέτοια εξάρτηση με την εξουσία γ@μώ το κεφάλι μου!
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail