56 τεθωρακισμένα πλησιάζουν και οι ντόπιοι ετοιμάζονται για τη μάχη του Ντόνετσκ!

Αγγελική Παρασίδου

Διαδηλωτές που τάσσονται υπέρ της ομοσπονδιοποίησης στη νοτιοανατολική πόλη της Ουκρανίας, το Ντόνετσκ, ισχυρίζονται πως περισσότερα από 50 στρατιωτικά τεθωρακισμένα οχήματα του ουκρανικού στρατού έχουν εντοπιστεί στην περιοχή και πως πλησιάζουν την πόλη.

«Πενήντα έξι οχήματα διαφόρων ειδών βρίσκονται καθ'οδόν, συμπεριλαμβανομένων οχημάτων μάχης πεζικού, μεταφοράς προσωπικού και φορτηγά για τη μεταφορά ανθρώπων. Προετοιμαζόμαστε να τους αντιμετωπίσουμε" δηλώνει στη RIA Novosti ο Igor Khakimzyanov, επικεφαλής του λεγόμενου «στρατού του λαού» στην αυτοαποκαλούμενη  Δημοκρατία του Ντόνετσκ.

Ο Khakimzyanov επιβεβαίωσε και αυτός πως το προσωπικό τουλάχιστον πέντε τεθωρακισμένων οχημάτων που έχει αποσταλεί στο Kramatorks, περίπου 90 χλμ νότια του Ντόνετσκ, άλλαξε πλευρα, ύψωσε ρωσική σημαία και εντάχθηκε στο στρατό του λαού. 
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail