Απόπειρα ραδιο-ηλεκτρονικής επίθεσης της Ουκρανίας σε ρώσικους δορυφόρους καταγγέλλει η Μόσχα

Της Αγγελικής Παρασίδου

Για απόπειρα ραδιο-ηλεκτρονικής επίθεσης σε ρώσικους τηλεοπικοινωνιακούς δορυφόρους αναμετάδοσης τηλεοπτικών προγραμμάτων από το έδαφος της Δυτικής Ουκρανίας που έχει καταγραφεί από το Υπουργείο Συγκοινωνιών κάνει λόγο η Μόσχα. 

Η ενέργεια αυτή ήρθε λίγες ημέρες μετά την απόφαση της Ουκρανίας να μπλοκάρει ρωσικά τηλεοπτικά κανάλια, μια κίνηση επικρίθηκε από τον ΟΑΣΕ.Εμπειρογνώμονες του ρώσικου υπουργείου Συγκοινωνιών προσδιόρισε την ακριβή τοποθεσία στην Ουκρανία όσον αφορά την πηγή της απόπειρας εμπλοκής της εκπομπής των ρώσικων τηλεπικοινωνιακών δορυφόρων» αναφέρει το RIA Novosti.Το υπουργείο σημείωσε ότι «οι άνθρωποι που λαμβάνουν τέτοιες αποφάσεις» όπως το να επιτεθούν σε ρωσικούς δορυφόρους που αναμεταδίδουν τηλεοπτικά σήματα "θα πρέπει να σκεφθούν τις συνέπειες".

* με πληροφορίες από το RT
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail