ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ στη Ρωσία εν όψει αγώνων. Αναζητούνται τρεις γυναίκες - μαύρες χήρες


Του Στρατή Μαζίδη

Οι Ρωσικές μυστικές υπηρεσίες αποτραβήχθηκαν από άλλες υποθέσεις και έχουν επιδοθεί στο κυνήγι της εικονιζόμενης ύποπτης ισλαμίστριας βομβίστριας Ρουζάνας Ιμπρατζίμοβα, 22 ετών, γνωστή και ως Σαλίμα ή Λευκή Χήρα που εθεάθη τελευταία φορά σε δρόμο του Σότσι στο διάστημα 7-23 Φεβρουαρίου.


Σύμφωνα με ρωσικές πηγές ασφαλείας, δεν αναζητείται μια αλλά τρεις γυναίκες βομβίστριες γνωστές ως "Μαύρες Χήρες" που χρησιμοποιούνται από τους τρομοκράτες καθώς εκτιμούν ότι ανακατεύονται καλύτερα με το πλήθος σε σχέση με τους άνδρες.

Οι ένοπλες δυνάμεις των ΗΠΑ προσφέρθηκαν να διαθέσουν αεροναυτική βοήθεια, συμπεριλαμβανομένων δύο πλοίων που βρίσκονται στη Μαύρη Θάλασσα ώστε να ενισχύσουν τη Ρωσία στην προσπάθειά της να εμποδίσει τις ένοπλες τρομοκρατικές ισλαμικές ομάδες του Καυκάσου να σαμποτάρουν τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Αμερικανικά πλοία και αεροσκάφη θα είναι διαθέσιμα να βοηθήσουν στην εκκένωση του Σότσι σε περίπτωση ενός μεγάλου τρομοκρατικού χτυπήματος.

Η αμερικανο-ρωσική συμμαχία δεν πρέπει να θεωρείται έκπληξη καθώς οι υπηρεσίες ασφαλείας των δύο χωρών συμφώνησαν ύστερα από την επίθεση της Βοστώνης να ενώσουν τις δυνάμεις τους ενάντια στην τρομοκρατική απειλή των ισλαμιστών.

* με πληροφορίες από τη debka
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail