Αλληλεγγύη - χαράτσι - σεισμόσημο - φόροι

''ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ''

Η αλληλεγγυη σαν λεξη εχει μια εντονη συναισθηματικοτητα μεσα της,σου δημιουργειται η εντυπωση οτι βοηθας καποιον που εχει αναγκη,στην ουσια ομως προσφερεις και τις τελευταιες οικονομιες σου στους πλουσιους,ωστε να γινουν πλουσιοτεροι!!!!!!!

''ΧΑΡΑΤΣΙ''

Το χαρατσι παλι σε παραπεμπει στην τουρκοκρατια,μη γελιεστε ομως,οι Τουρκοι ηταν πολυ πιο συμπονετικοι μαζι μας,επαιρναν το 10%,και αυτο ηταν,ενω αυτοι εδω,τελειωμο δεν εχουν.

''ΣΕΙΣΜΟΣΗΜΟ''

Αυτο παλι σου προκαλει ριγος συγκινησης,σκεφτεσαι οτι το κρατος ενδιαφερεται για σενα,θελει να σε προφυλαξει απο ενδεχομενο σεισμο,απο τις επιπτωσεις του,που θα καταστραφει το σπιτι σου,στην ουσια ομως θελει δυο πραγματα.Και να πληρωσεις ενα καινουργιο φορο(σεισμοσημο),και να διατηρησεις το σπιτι σου σε περιπτωση σεισμου,παιρνοντας καποια αποζημιωση,ωστε στο τελος να στο παρει ετσι κι αλλιως,με αλλο τροπο(πλειστηριασμο).

εγω πιστευω οτι αυτη η ειδηση ειναι ενα ακομη ωραιο κολπο να πληρωσουμε ''ευχαριστα'' το σεισμοσημο!!


''ΦΟΡΟΙ-ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΙΚΙΛΙΑ''

Ακουστικα,ποιος φορος,ποια διατυπωση φορου ταιριαζει καλλιτερα με την προσωπικοτητα σας? ΧΑΡΑΤΣΙ,ΦΑΠ,ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ,ΣΕΙΣΜΟΣΗΜΟ.ΕΤΑΚ,κλπ?


Βασίλης Βερμισσώ
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail