ΕΚΤΑΚΤΟ! Πανικός στη Ρωσία. 17 νεκροί σε νέα επίθεση σε τρόλεϊ στο Βόλγκογκραντ

Του Στρατή Μαζίδη*

Πανικός στη Ρωσία λίγο διάστημα πριν την έναρξη των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων με νέα πολύνεκρη επίθεση σε λιγότερο από 24 ώρες στο Βόλγκογκραντ, αυτή τη φορά σε τρόλεϊ ενώ όλα τα ΜΜΜ της πόλης έχουν ακινητοποιηθεί.


Τουλάχιστον 10 άνθρωποι σκοτώθηκαν από την έκρηξη στο τρόλεϊ σύμφωνα με έκθεση των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης μόνο μια ημέρα μετά την επίθεση αυτοκτονίας στο σιδηροδρομικό σταθμό της πόλης με 17 νεκρούς..
Η RIA Novosti κάνει λόγο και για 25 τραυματίες ενώ ένας αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι αυτή τη στιγμή υπάρχει μια έχει μπλοκάρει η κυκλοφορία στην πόλη.Μια αυτόπτης μάρτυρας, η Αλίνα Averyasova αναφέρει ότι " κατά τη στιγμή της έκρηξης κοιμόμουν. Ξύπνησα λόγω της τεράστιας έκρηξης. Άκουσα τα τζάμια στους δύο πρώτους ορόφους του κτιρίου να τρέμουν. Κοίταξα έξω από το παράθυρο, ήταν ακόμα σκοτάδι και είδα ένα τρόλεϊ να έχει διαλυθεί από την έκρηξη και οι άνθρωποι έτρεχαν μακριά ουρλιάζοντας. Κάποιοι από αυτούς τραυματίστηκαν, πολλοί άνθρωποι ήταν σε πανικό ... Μέσα σε λίγα λεπτά ένα αυτοκίνητο της αστυνομίας, ένα ασθενοφόρο και ένα πυροσβεστικό έφτασαν στο σημείο ενώ όλοι οι δρόμοι ήταν αποκλεισμένοι. Κανείς δεν μπορούσε να προσεγγίσει την περιοχή. Η περιοχή εκκενώθηκε και κανείς δεν μπορούσε να πλησιάσει. Η αστυνομία ήρθε και άρχισε να ψάχνει για βόμβα γύρω από το ξενοδοχείο. Αυτό είναι το μόνο που είδα και ήμουν πολύ φοβισμένη." Η έκρηξη ήταν τέτοιου μεγέθους ώστε να σπάσουν τα τζάμια στα παράθυρα στα γειτονικά καταστήματα και πολυκατοικίες.


* απόδοση για τη freepen από το Russia Today
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail