Ας ξεχάσουμε τις εκλογές. Ο Σαμαράς έχει χοντρή καβάτζα κι αυτή λέγεται...

Όσο κι αν κάποιοι ελπίζουμε ή παλεύουμε να ανατραπεί μια κυβέρνηση η οποία δεν κάνει απολύτως τίποτε, δεν προχωρά τις μεταρρυθμίσεις εκεί που πρέπει αλλά πετσοκόβει κάθε λίγο το σύνολο του ελληνικού λαού, μάλλον θα πρέπει να το ξεχάσουμε για την ώρα.


του Στρατή Μαζίδη

Ο Αντώνης Σαμαράς όπως είπε, έχει χοντρή καβάτζα. Κι όταν λέμε χοντρή δεν εννοούμε φυσικά το Βενιζέλο αλλά όλους αυτούς που σε περίπτωση εκλογικής αναμέτρησης θα πάνε στο σπίτι τους. Ποιοι είναι αυτοί;

Περίπου η μισή Νέα Δημοκρατία αριθμητικά. Το λιγότερο. Κι αν μάλιστα δεχθούμε πως όσοι την ξαναψηφίσουν θα επιλέξουν νέα πρόσωπα, τότε ο αριθμός αυτός περιορίζεται κι άλλο.

Φυσικά η ΔΗΜΑΡ που θα περάσει στην ιστορία, το ΠΑΣΟΚ που 30 βουλευτές θα βλέπει μόνο στα όνειρά του αλλά και κάτι μνημονιακοί ανεξάρτητοι όπως ο Λοβέρδος που δεν έχουν τύχη σε εκλογές.

Έσεις αν ήσασταν στη θέση τους, προσέξτε όχι αν ήσασταν εσείς βουλευτές με τη δική σας νοοτροπία και ψυχοσύνθεση, αλλά στη δική τους θέση, θα απεμπολούσατε μια για πάντα όλα αυτά τα προνόμια που θα απολαμβάνατε για ακόμη 2 1/2 χρόνια;

Επερωτησούλα και 700αρι είχε αποκαλύψει η Freepen πριν 15 ημέρες αλλά όσοι παρακολούθησαν την εκπομπή της Σοφίας Παπαϊωάννου στον alpha θα τους σηκώθηκε η τρίχα κάγκελο με τα πόσα δικαιούνται όλοι αυτοί. Ένα παράδειγμα μόνο > € 700,00 το μήνα για ταχυδρομικά τέλη. Στείλεις, δε στείλεις.

Άλλωστε δεν είναι το πρώτο μνημόνιο ή τα πρώτα σκληρά μέτρα. Θα είναι τα πολλοστά. Τα χέρια του λοιπόν είναι ήδη βαμμένα με αίματα. Η πρώτη φορά είναι η δύσκολη.

Ήδη ο κος Σταμάτης που από το πρωί έχει γίνει ρεζίλι σε όλο το διαδίκτυο με τα κελαηδίσματα του ηλεκτρονικού του καναρινιού, έσπευσε να γλύψει εκεί που πολιτικά έφτυνε.

Αυτοί οι άνθρωποι, πρέπει να το καταλάβουμε όλοι αυτό, δεν έχουν σταθερές, είναι ανερμάτιστοι. Μόνο ένα τους χαρακτηρίζει, η καλοπέραση, οι απολαβές και τα προνόμια.

Κάθε 31 του μηνός και μερικά χιλιάρικα στην από μέσα. Είναι λοιπόν πολλά τα λεφτά Αρη για να μην ανατρέψεις την κυβέρνηση.

Έχω την αίσθηση ότι πολύ πιθανόν να πρέπει να ξεχάσουμε τις εκλογές...


Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail