Ο Γιαννακόπουλος σε ρήξη με την κυβέρνηση αλλά έστω κι έτσι, Δημήτρη ΘΕΕ, πάρε την ΠΑΕ!

Σε μετωπική με την κυβέρνηση προχωρά η ισχυρή οικογένεια Γιαννακόπουλου με τη γνωστή φαρμακοβιομηχανία με το Δημήτρη Γιαννακόπουλο να ετοιμάζεται όπως λέγεται να μπει δυναμικά και στην ΠΑΕ για την απόκτηση του πλειοψηφικού της πακέτου.


του Στρατή Μαζίδη

Ήδη άλλωστε η γνωστή ιστοσελίδα newsbomb (δικής του ιδιοκτησίας) σφυροκοπά καθημερινά την κυβέρνηση του μνημονίου και έχοντας πάντα ψηλά στην ατζέντα το θέμα με τα γενόσημα αλλά και τους εφοπλιστές που για την ώρα δεν έχουν κληθεί να συνδράμουν όσο τους αναλογεί. Μόνο χθες το βράδυ να σημειώσει κανείς την εξαιρετική ατάκα προς τον πρωθυπουργό αν το φως που βλέπει στο τούνελ είναι οι προβολείς νταλίκας που θα μας ισοπεδώσει, καταλαβαίνει κανείς.

Σήμερα πάλι η ΠΡΑΣΙΝΗ βγήκε με πρωτοσέλιδο ενάντια στον εθνικό μας τηλεβιβλιοπώλη, σύζυγο της κυρίας που για μια τηλεοπτική σεζόν συνήθιζε να ντροπιάζει δεκάδες έλληνες. "ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΝ ΑΔΩΝΙ" ο τίτλος και κρεμασμένα πανό στο ΟΑΚΑ ενώ από κάτω σημειώνει "φούμο στον προσκυνημένο νενέκο"!

Κακά τα ψέματα, οι ομάδες με κόσμο στην πλάτη, αποτελούν ασπίδα καθώς επίσης και μοχλό πίεσης για όποιον τις έχει. Το παράδειγμα του Κόκαλη μόνο είναι αρκετό. Κανείς δεν πετάει χρήματα άσκοπα. Κάτι περιμένει να πάρε. Έστω και σε άλλο επίπεδο.

Κι όσοι πιστεύουν ότι ο Βαρδινογιάννης άφησε τον ΠΑΟ επειδή τον έβριζαν, είναι απλά καλοπροαίρετος. Τον άφησε διότι πλέον δεν του χρειαζόταν καθώς μπαίναμε στην κρίση. Άλλωστε θυμάμαι κάμποσες φορές επί Οσιμ κι ενώ η ομάδα πετούσε, η εξέδρα να βρίζει εν χορώ την οικογένεια. Αποχώρησε;

Κι αν τελικά το "Παύλο θεέ πάρε την ΠΑΕ" δεν πραγματώθηκε, τουλάχιστον θα υλοποιηθεί με το γιο του.

Το αστείο είναι ότι βλέποντας τον Παναθηναϊκό φέτος σκεπτόμουν πριν λίγες ημέρες που καταντήσαμε, να παλεύουμε στη μέση του βαθμολογικού πίνακα κι αναρωτιόμουν αν θα μπορούσε να βρεθεί κάποιος δυνατός μέσα σε αυτή τη συγκυρία για να τον αποκτήσει μπας και δούμε άσπρη μέρα.

Δεν έλεγα τίποτε άλλο καλύτερα;

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail